Death Becomes Her 2: cât de adevărat este zvonul și cine ar putea prelua rolurile interpretate de Meryl Streep și Goldie Hawn

de: Iulia Kelt
22 07. 2023

Death Becomes Her este unul dintre cele mai importante filme ale anilor trecuți, având parte de o distribuție de zile mari, dar și de succes nebun la public.

Comedia macabră spune povestea a două femei aflate în compeție pe tot parcursul vieții, astfel încât se simt nevoite să apeleze la metode extreme pentru a putea concura mai abitir una cu cealaltă.

Într-un final, cele două ajung să-și petreacă viața împreună, de vreme ce aceste animozități au darul de a le separa, dar și de a le uni.

Death Becomes Her s-a lansat în anul 1992, iar în rolurile principale au jucat Meryl Streep, Goldie Hawn, Bruce Willis, dar și Isabella Rossellini.

Death Becomes Her, pregătit de un nou început?

Încă din anul 2020, internetul nișat pe filme și entertainment a susținut că un remake pentru Death Becomes Her ar fi în cărți, deși nu există nicio știre oficială, în acest sens, nici până în ziua de astăzi. Totuși, varianta nu este, câtuși de puțin, exclusă.

Știrea a creat atâta vâlvă încât s-a rostogolit în toate colțurile rețelelor de socializare cât ai zice „viață eternă”.

De-a lungul acestor ani, s-a vehiculat că rolurile interpretate odinioară de Meryl Streep și Goldie Hawn ar putea fi preluate de Kate Hudson, Anne Hathaway sau chiar Jessica Chastain. Rolul Isabellei Rossellini i-ar fi fost atribuit artistei Lady Gaga.

Așa cum menționam anterior, nu există nicio informație oficială că cineva, undeva, cândva ar putea realiza un remake pentru Death Becomes Her.

Totuși, cât de bună ar fi această idee? Probabil că depinde pe cine întrebi. Death Becomes Her este un film atât de bun încât atinge perfecțiunea, mai ales dacă ții cont de anul în care a fost realizat. Unele filme poate că ar trebui să fie lăsate în pace.

Dacă este să ne uităm un pic în urmă, puține sunt exemplele de remake-uri care să fi funcționat mai bine ca variantele originale.