Priveste inteligent cu LG SMART TV LM669S – Episodul 2 – Dual Play

LG SMART TV LM669S – Episodul 2 – Dual Play

LG a inclus in noul Smart TV LM669S o tehnologie foarte interesanta, dedicata gamingului. Este vorba despre Dual Play, care vine in ajutorul celor care vor sa se bucure de jocuri alaturi de prieteni, insa nu vor sa fie nevoiti sa imparta ecranul in doua.

Ce este Dual Play?

Prin Dual Play, fiecare dintre cei doi jucatori vede pe tot ecranul ceea ce in mod normal ar fi vazut doar pe jumatate din acesta. In functie de capabilitatile jocurilor, Dual Play poate fi setat pentru a imparti ecranul pe verticala sau orizontala. O mica obiectie ar fi faptul ca raportul de aspect al imaginii este distorsionat, intrucat se iau jumatate din pixelii disponibili pe axa pe care se imparte si se dubleaza pentru a umple ecranul. Din fericire insa, calitatea imaginii nu se pierde.

Cum se activeaza?

Pentru a beneficia de Dual Play este nevoie mai intai ca functia sa fie activata din meniul Smart TV si trebuie aleasa o metoda de impartire a ecranului. Dupa aceea, fiecare jucator isi alege o pereche de ochelari, ia in mana cate un gamepad si incep intrecerea.

Cum functioneaza?

Dual Play functioneaza pe un principiu foarte simplu si este derivat din tehnologia Cinema 3D. Televizorul LM669S vine cu doua perechi de ochelari Dual Play, insa fiecare este polarizata diferit. Daca ar fi sa comparam cu o pereche de ochelari 3D obisnuiti, am observa ca un jucator primeste imaginea care se vede in mod normal prin lentila stanga, iar celalalt, imaginea destinata lentilei din drepata.

Are si alte intrebuintari?

Ca o functie bonus, avand in vedere ca lentilele ochelarilor Dual Play sunt polarizate la fel pentru fiecare ochi, acestia pot fi folositi de catre persoanele care vor sa primeasca o experienta 2D pentru a elimina efectele 3D.

LM669S este alegerea perfecta pentru gamerul care prefera sa mai incinga o cursa de masini sau vreun razboi virtual in multiplayer split-screen alaturi de prieteni. Cu ajutorul Dual Play, fiecare jucator are sanse egale, iar infruntarile devin mult mai interesante.

IntroducereEpisod 1Episod 3Episod 4Episod 5Episod 6