Urmareste continutul video cu SmartShare

Urmareste continutul video cu SmartShare

Televizorul LG Smart TV LM669S vine cu o functie interesanta si chiar de nelipsit, numita SmartShare. Aceasta permite rularea continutului de pe orice dispozitiv cu acces la reteaua wireless, indiferent daca este vorba de un PC, Laptop o Tableta sau chiar un Smartphone.

Cum accesam SmartShare?

In meniul principal se afla tab-ul SmartShare care grupeaza mai multe optinui in functie de tipul de continut Audio, Vieo sau Fotografii. Putem accesa si ultimele clipuri vizionate, putem vedea ultimele clipuri adaugate recent si de asemenea si dispozitivele conectate la momentul respectiv.

Avantajele SmartShare

In primul rand nu mai avem noie de nici un fel de cabluri pentru a conecta aceste dispozitive la TV si putem viziona continutul de pe dispozitive din orice camera.

Ce este SmartShare PLUS?

Pe langa capabilitatile mentionate mai sus, functia permite vizionarea continutului de pe TV pe un smartphone cu Android 4.0. Astfel daca sunteti concentrat pe o emisiune sau pe un film la TV puteti lua smartphone-ul cu voi in orice camera, televizorul transmitand continutul pe acesta. Singura regula e ca este nevoie ca smartphone-ul respectiv sa detina ultima versiune de Android 4.0.

Avand in vedere ca pana acum ne bateam capul cu o multime de cabluri si adaptoare pentru dispositive, SmartShare vine ca o gura de aer proaspat si ofera conectivitate completa pentru toate dispozitivele cu wireless. Si sa fim seriosi, ce device care poate rula continut video nu mai are wireless in ziua de astazi.

IntroducereEpisod 1Episod 2Episod 3Episod 4Episod 5