Priveste inteligent cu LG SMART TV LM669S – Episodul 3 – Social Center

LG SMART TV LM669S – Episodul 3 – Social Center

Ce este Social Center?

Social Center reprezinta aplicatia de pe noul Smart TV LM669S, si bineinteles de pe toate celelalte modele, care iti permite sa accesezi Facebook sau Twitter in timp ce vizionezi orice alta sursa de continut video.

Cum se foloseste?

Logarea se face utilizand contul de Facebook si de Twitter, in meniuri separate si poate fi activata in timp real, in timp ce te utilizatorul se uita la un meci de exemplu, pentru a comenta scorul sau orice alt eveniment.

Se poate folosi tastatura de pe ecran cu ajutorul lui Magic Remote sau se recomanda conectarea unei tastaturi wireless pentru a avea acces la toate functile mai usor.

Ce putem accesa?

Atat in cazul lui Twitter sau Facebook putem accesa linkurile de pe cele doua retele sociale, acest lucru inseamna insa deschiderea browserului de internet. Putem urmari fereastra video cu ajutorul functiei Picture in Picture disponibile, putem selecta si locul unde fereastra apare pe ecran.

Ce putem viziona impreuna cu Social Center?

Legat de continutul video, acesta poate fi din orice sursa, atat de pe cablu TV cat de pe oricare din intrarile video ale TV-ului. Putem de exemplu sa facem o scurta pauza de la joc fara sa il inchidem si sa postam ceva pe Social Center.

Social Center este o solutie interesanta de interactivitate online a telespectatorului. Nu mai ai nevoie sa tii langa tine telefonul mobil, laptopul sau o tableta pentru a fi la curent cu noutatile de pe cele doua retele sociale.

IntroducereEpisod 1Episod 2Episod 4Episod 5Episod 6