Noua interfata LG Smart TV LM669S

Noua interfata LG Smart TV LM669S

Noua gama LG Smart TV vine cu o imbunatatire majoraa meniurilor si a sistemul de navigare care ofera acces la continutul Smart. Noua interfata are un design actualizatcare permite o interactiune mai usoara si ofera o multime de variante de customizare.

Cu alte cuvinte nu trebuie sa va mai temeti ca va veti rataci printre meniuri stufoase, optiuni multiple sau liste interminabile de aplicatii. Noul design introduce un home screen mai incapator cu o structura mult mai flexibila care faciliteaza aranjarea, instalarea si deschiderea aplicatiilor.

Dupa intrarea in Home Menu, utilizatorul are acces la un meniu de tip Hub impartit in categorii de aplicatii si functii care poarta denumirea de carduri. Practic intreg continutul Smart este aranjat si afisat cu ajutorul acestui sistem de organizare bazat pe carduri. Fiecare card poarta o denumire distincta, in functie de tipul aplicatiilor pe care il contine, astfel fiind oferit necesarul de informatii atunci cand ne grabim si vrem sa “alergam” prin meniuri in cautarea unui anumit serviciu.

Fara indoiala partea cea mai interesanta a interfetei LG Smart TV o reprezinta posibilitatea de customizare atat a ordinii in care sunt aranjate cardurile din meniu, dar mai ales a informatiilor continute. Daca primele carduri sunt predefinite: Live, Premium, 3D World si nu pot fi customizate, exista si posibilitatea de realizare a cardurilor proprii: “My Card” in care putem include aplicatiile si serviciile preferate.

Important de stiut este faptul ca in functie de tara setata in meniul Smart TV-ului LG vom avea acces la aplicatii locale care ofera informatii specifice pentru o anumita zona. In cazul nostru cei de la LG lucreaza impreuna cu dezvoltatorii pentru crearea serviciilor dedicate publicului din Romania, pentru moment avem acces la cinemagia si port.ro.

Aplicatiile disponibile in LG Apps TV acopera o plaja extinsa de functii, de la jocuri pentru copii, la servicii de streaming sau agregatoare de stiri. Toate acestea sunt oferite gratuit, putand fi downloadate si instalate in memoria interna a televizorului sau pe un stick extern. Aplicatiile deja instalate pot fi accesate cu usurinta din cadrul sectiunii My Apps, regasita in partea inferioara meniului LG Smart TV.

Atunci cand vorbim de noua interfata Smart LG trebuie sa avem in vedere si rolul important pe care il ocupa telecomanda magica. Aceasta permite o navigare extrem de facila completand perfect utilizarea noului meniu si transformand noile televizoare LG in gadget-uri cu adevarat user friendly.

Prin implementarea noului sistem de meniuri, cei de la LG reusesc sa imbunatateasca considerabil experienta de utilizare a televizoarelor Smart fie ca vorbim de aplicatii, continut multimedia online, navigarea pe internet sau pur si simplu privitul la televizor.
IntroducereEpisod 1Episod 2Episod 3Episod 5Episod 6