Priveste inteligent cu LG SMART TV LM669S – Episodul 1 – Totul despre Magic Remote

LG SMART TV LM669S – Episodul 1 – Totul despre Magic Remote

Seria de televizoare LG Smart TV, lansata anul acesta, aduce o multime de noutati si imbunatatiri, printre care si un nou model de telecomanda.

Denumita LG AN-MR300, noua telecomanda vine drept o imbunatatire a modelului anterior AN-MR200 si aduce in plus o serie de functii menite sa imbunatateasca experienta de utilizare a Smart TV-urilor.Magic Remote-ul din 2012 pastreaza acelasi design futurist, dar se bucura de modificari importante: butonul de conversie 2D-3D, rotita de scroll si sistemul de comenzi vocale.

Rotita de scroll

De cele mai multe ori rotita de scroll trece neobservata atunci cand o utilizam in fiecare zi. Dar oare cat de greu ne-ar fi sa navigam pe internet fara ea? Extrem de greu, lucru resimtit de majoritatea utilizatorilor de Smart TV-uri care pana anul acesta s-au chinuit cu butoanele telecomenzilor clasice. LG AN-MR300 introduce rotita de scroll care imbunatateste categoric utilizarea functiilor Smart si mai ales a navigarii pe interent. Combinatia dintre scroll si pointer transforma telecomanda intr-un accesoriu cu adevarat magic pentru ca elimina o multime de timpi morti, oferind un confort in utilizare foarte apropiat de cel intalnit pe computerul de acasa.

Butonul de conversie 2D-3D

Noul buton de pe suprafata Magic Remote-ului permite efectuarea conversiei extrem de simplu fara a mai necesita navigarea prin meniuri. Asadar nu trebuie decat sa aveti ochelarii 3D la indemana si prin simpla apasare a butonului va veti putea bucura instant de functia 3D a noului LG Smart TV.

Recunoasterea gesturilor

Avand in vedere functionalitatea si modul de utilizare, telecomanda magica se aseamana cu celebrul controller de Wii doar ca este mult mai precisa si ofera un feedback net superior atunci cand este folosita. Detectia miscarilor este realizata in timp real, fara manifestarea efectului de lag si mai mult decat atat cursorul nu depaseste niciodata suprafata ecranului fapt ce se traduce intr-o viteza sporita si usurinta pe parcusul utilizarii.

Telecomanda suporta si recunoasterea gesturilor permitand utilizatorilor sa actioneze unele functii ale televizorului printr-o simpla miscare a mainii. Spre exemplu, printr-o miscare a telecomenzii spre stanga puteti viziona canalul precedent. Tot prin recunoasterea anumitor miscari va puteti relaxa jucand o serie de jocuri disponibile in magazinul de aplicatii LG.

Recunoasterea Vocala

Acest serviciu permite navigarea pe internet prin simpla dictare a adresei sau a termenilor cautati. Astfel este eliminata de cele mai multe ori nevoia tastarii cuvintelor atunci cand vrem sa initiem o cautare pe Google, fapt ce sporeste atat viteza cat si confortul in utilizare.

Noul LG Magic Remote AN-MR300 este un accesoriu definitoriu pentru seria 2012 LG Cinema 3D Smart TV oferind posesorilor de televizoare smart un control absolut asupra functiilor inteligente. Telecomanda magica este extrem de usor de utilizat, aduce o multitudine de imbunatatiri si nu in ultimul rand pastreaza un design de-a dreptul impresionant, pe masura denumirii pe care o poarta.

IntroducereEpisod 2Episod 3Episod 4Episod 5Episod 6