Priveste inteligent cu LG SMART TV LM669S

Priveste inteligent cu LG SMART TV LM669S

Mai mult ca sigur unul dintre cele mai populare gadget-uri ale momentului este Smart TV-ul, care ofera posibilitatea utilizatorilor de a se conecta la internet si de a utiliza cele mai noi aplicatii si servicii.

Avand in vedere ca tehnologia evolueaza intr-un ritm din ce in ce mai rapid, producatorii Smart TV-urilor aleg sa reinnoiasca seriile de televizoare in fiecare an, reusind astfel sa raspunda cat mai bine cerintelor si nevoilor clientilor.

Respectand trend-ul, LG a prezentat in luna iunie, noua serie de televizoare Cinema 3D Smart TV destinata comercializarii pe piata din Romania pe parcursul acestui an.Televizoarele LG sunt deja cunoscute atat pentru functiile avansate cat mai ales pentru modurile inovative de afisare a imaginii (standardul 3D pasiv – LG Cinema 3D).

Asadar LG LM669S este un model mid-range care vine drept o completare pentru versiunile lansate anterior si face parte din seria 2012 a Smart TV-urilor LG. Principalele imbunatatiri si noutati fata de seriile precedente, constau in: noua interfata Smart TV, livrarea telecomezii Magic Remote in pachet, functia speciala destinata gaming-ului – Dual Play, oferta de continut multimedia din aplicatia 3D World, posibilitatile multiple de socializare din Social Centre si variantele extinse de sharing cu ajutorul Smart Share Plus.

Din punct de vedere vizual, atat noua serie cat si modelul de fata vin cu modificari substantiale de design (rama de doar 3 mm) si materiale folosite (plastic de calitate in mai multe variante de culoare: alb, argintiu sau negru).

Pe langa imbunatatirile de ordin tehnic, odata cu noua serie, LG isi continua dezvoltarea in zona de aplicatii si servicii disponibile prin intermediul magazinului virtual. Astfel orice posesor de Smart TV LG are la dispozitie peste 1200 de aplicatii la care poate ajunge extrem de usor cu ajutorul functiei de cautare, integrata in noua interfata. Tot incepand de anul acesta, platforma SmartTV contine si aplicatii locale menite sa ofere consumatorilor romani informatii si continut de interes specific si local.

Chiar daca LG LM669S se lauda cu cele mai actuale dotari Smart, asta nu inseamna ca restul functiilor au fost uitate sau neglijate in vreun fel. Asadar experienta de vizionare a fost si ea imbunatatita prin utilizarea unui ecran IPS performant si a unor tehnologii inovative precum: Cinema 3D (cu ochelari pasivi comozi si fara fluctuatii ale imaginilor), controlul adancimii imaginii 3D (efectul 3D poate fi reglat in functie de preferintele utilizatorului), utilizarea tehnologiei LED Plus (imbunatatirea contrastului, a culorilor si a nivelului de negru), functia Micro Pixel (ofera un control imbunatatit asupra grupurilor de LED-uri care duce la afisarea de imagini clare si culori uniforme).

LG reuseste sa combine cu succes tehnologiile si serviciile de ultima generatie specifice Smart TV-urilor cu functiile inovative de afisare si redare a continutului multimedia, urmarind sa ofere consumatorilor o experienta de vizionare cat mai spectaculoasa.

In cele ce urmeaza va vom prezenta pe larg noile functii, principalele caracteristici si tehnologii ale Smart TV-ului LG LM669S, device care ne-a infrumusetat timpul petrecut in redactie pe parcursul a doua saptamani de teste si probe intensive.

Episod 2Episod 2Episod 3Episod 4Episod 5Episod 6