Descopera diferenta cu Ambilight si castiga premii cu Playtech.ro

Seara de gaming cu Philips Ambilight si… concurs!

In urma cu doua saptamani, am avut ocazia sa punem la cale o mica reuniune cu cititorii nostri, organizata in parteneriat cu Philips TV Romania. Pentru a aduce un element de interactiune si un beneficiu cat mai mare cititorilor, am organizat o sesiune de play & tech inedit, pe televizoarele Philips cu Ambilight. Asadar, am pus mana pe tabletele Asus si pe jocul Asphalt 8 de la Gameloft, pentru a transpune experienta de gaming portabil pe televizoarele cu Ambilight, si… am inceput distractia.

Philips Ambilight
Campionatul de joc pus la cale a fost mult imbunatatit prin ideile participantilor, care au dorit „alegarea” pe diferite trasee de racing. S-a concurat pe doua trasee, iar cei doi castigatori au concurat intre ei pentru locul intai pe un al treilea traseu. Le multumim participantilor care au onorat invitatia si ne-au ajutat sa adaugam putina sare si piper in competitia de gaming.

In partea cealalta a camerei, cei care nu au fost pasionati de jocuri au putut experimenta tehnologia Ambilight pe un televizor UltraHD de 65 inci urmarind un film in rezolutie 4K.

Ce inseamna Ambilight? Ei bine, aceasta este tehnologia patentata de Philips. Are in momentul de fata mai multe variatiuni de constructie care ofera aproape acelasi efect. Scopul acesteia este de a ajuta utilizatorul sa nu mai perceapa imaginea “inchisa” in rama televizorului. Astfel, fiecare produs Philips cu Ambilight detine pe partea din spate o serie de LED-uri, care in functie de imaginea afisata pe televizor isi schimba culoarea si se reflecta pe peretele din spate. Spre exemplu, daca imaginea afisata pe TV este a unei pajisti, atunci zona de sus va fi iluminata in albastru, culoarea cerului, iar zona inferioara in verde.

Ce inseamna Hue? Sunt sigur ca fiecare a avut la un moment dat o serie de becuri colorate pentru a crea o atmosfera mai interesanta in camera. Ei bine, Philips Hue reprezinta un set de becuri LED care isi schimba de asemenea culoarea in functie de preferintele utilizatorului sau de televizorul cu Ambilight prezent in camera, cu care se pot sincroniza. Efectul este unul deosebit si trebuie incercat pentru a fi apreciat. Becurile comunica wireless intre ele si cu un controller care se conecteaza in mod wireless la tableta sau smartphone. Asadar, instalarea este la fel de simpla ca schimbarea unui bec normal.

Concurs!

Philips Hue
Playtech.ro si Philips TV Romania te provoaca la discutii! Sistemul inteligent de iluminare Philips Hue poate fi al tau contra unui comentariu pe masura.

Completeaza formularul de inscriere de mai jos si raspunde la intrebarea concursului, iar sistemul Philips Hue iti poate ilumina casa intr-un mod inteligent si interactiv.

Concursul se desfasoara in perioada 7 – 15 noiembrie 2013. (Vezi regulament.)

Succes!

Iar daca v-a placut filmul Playtech.ro Philips TV Romania, share pe Facebook! Si nu uitati de tag-urile #experimentulambilight @philipstvromania, sa va putem da Like 🙂

 

Perioada de inscriere a luat sfarsit! 

Câștigătorul concursului Philips Hue este Andrei Diaconu, din București.

Te invitam in „sufrageria” Playtech.ro sa descoperim de ce Ambilight transforma modul in care privesti televizoarele.

Vom testa in exclusivitate experienta de gaming mobile, la maximum, pe televizoarele Philips Ambilight.

Vino sa discutam si sa petrecem cateva ore între prieteni, pe 23 octombrie, ora 19:00, la ceainaria Infinitea din BUCURESTI (Str. Dr. Grigore Romniceanu nr. 7, zona Cotroceni).

Inscrie-te in formularul de mai jos pentru a primi o invitatie dubla, in limita locurilor disponibile.

Locatia va fi comunicata ulterior participantilor selectati.

Incheiem seara cu surprize si premii!

 Perioada de inscriere a luat sfarsit! Participantii selectati vor fi notificati pe telefon si pe adresa de e-mail.

asus_logo  si Gameloft-Carbon-line - HD-rvb_2vin sa completeze experienta divertismentului asa cum nu ai mai trait-o!

Experienta Ambilight 3