Echipa PLAYTECH

Ciprian Ioana - Redactor

Salut, sunt Ciprian și sunt pasionat de trendurile din tehnologie și economie. Sunt interesat de știrea din spatele știrii (îmi place să scriu de ce se întâmplă, nu ce se întâmplă).  Totul se schimbă rapid în jurul nostru și caut nu numai să țin pasul, ci și să intuiesc încotro merge un anumit domeniu. Tehnologia nu e bună sau rea, efectul pe care-l are asupra ta ține de cât de mult înțelegi ceea ce consumi.  Nu-ți promit că articolele mele te vor ghida, dar cu siguranță te vor face să-ți pui câteva întrebări.

Ozana Mazilu - Redactor Șef Adjunct

Am venit la facultate în București, de la malul mării, acum nouă ani. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea din București, secțiunea Comunicare și Relații Publice, iar masterul în Jurnalism, în cadrul aceleiași facultăți. Dintotdeauna am fost curioasă să aflu ultimele noutăți și să le împărtășesc cu oamenii din jurul meu. Așa am ajuns jurnalistă. La Playtech o să-ți ofer ultimele știri în materie de tehnologie, știință și cinematografie și sper ca acesta să fie primul loc unde cauți informația din aceste arii de interes, când vrei să afli ceva.

Cristian Cojocaru - Redactor

Un om are mai multe pasiuni. Ale mele fac parte din domeniul artei, al informației și al tehnolgiei astfel că am reușit să le îmbin pe toate acestea într-una singura: Playtech.

Mădălina Brahim - Redactor

În cei aproximativ 8 ani de jurnalism, am învățat ca nu poți mulțumi toți cititorii. Am încetat să mai tind către această culme, văzând că nu toți avem ca reper pe scara de valori imparțialitatea și obiectivitatea. Prin urmare, voi continua să scriu în limitele decenței profesionale ale acestei meserii, sperând că tot mai mulți dintre cititori vor deveni mai exigenți cu noi, cei care furnizăm "ziarul" de lângă cafeaua de dimineață, sau știrea de la cină.

Raluca Ogaru - Redactor șef
Anca Lupescu - Redactor
Ioana Roșu - Redactor
Ionuț Vieru - Redactor
Iulia Statie - Redactor
Mirabela Năstase - Redactor
Ștefan Apostol - Redactor
Ruxandra Cruceru - Redactor

Sunt Ruxandra, am absolvit Facultatea de Stiințe Economice cu o diplomă de doctor în economie. Deși timp de 15 ani am profesat ca lector în învățământul superior, în orașul meu natal Brașov, dintodeauna am fost dornică sa fiu la curent cu tot ce este nou și mi-a placut sa îmî exprim punctul de vedere într-un mod diplomat dar fără menajamente. Jurnalismul este o provocare pentru mine. În viața mă ghidez după principiul german:” Ein mann ein wort”.

Alexandru Puiu - Redactor șef

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ani, ca administrator de rețea la Liceul „Andrei Mureșanu” din Brașov. Până la finalul Facultății de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor în Limba Engleză, m-am angajat ca redactor hardware la revista CHIP. Acolo am petrecut aproape patru ani, până când s-a desființat. La PLAYTECH activez încă din primul an de la fondare.

Luminița Nițoiu - PR & Marketing Manager
Iulian Pavel - Editor coordonator
Irina Maria - Editor coordonator
Ana Chivu - Redactor
Andreea Bișinicu - Redactor