Octavian Palade - Editor in Chief

Pe jumătate ”artist”, pe jumătate ”gadgetar”, veșnic pasionat de tehnologie. Ador smartphone-urile și nu pot găsi utilitatea tabletelor, iubesc ideea de Internet of Things și sunt fascinat de tot ce ține de securitatea cibernetică. Cred într-un viitor în care tehnologia va fi, pentru toată lumea, mai importantă decât politica. Lucrez în presă din martie, 2010,(România liberă, Adevărul) și din 2012 sunt specializat pe zona de IT&C.

Alexandru Puiu - Senior Editor

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumparat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128MB RAM si hard disk de 160MB. După Bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ani, ca administrator de rețea la Liceul Andrei Mureșanu din Brașov. Până la finalul Facultății de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor în Limba Engleză, m-am angajat ca redactor hardware la revista CHIP. Acolo am petrecut aproape patru ani, până când s-a desființat. La Playtech activez încă din primul an de la fondare.

George Stanciu - Junior Editor

Pasiunea pentru scris și cea pentru tehnologie au mers dintotdeauna, mână în mână. Am descoperit calculatoarele și jocurile de mic, iar în adolescență am început sa înțeleg ”mersul” componentelor, fiind întotdeauna bucuros sa dezasamblez un PC și să-l reasamblez la loc. Chiar dacă timpul mi-a schimbat prioritățile și jocurile sunt într-un plan secund, cochetez, de ceva vreme, cu tot ceea ce înseamnă sistemul de operare Android și experimentez cât pot de des cu softuri și modificări noi pentru telefoanele pe care le am la dispoziție.

Sebastian Rotaru - Junior Editor
Ioana Bîrsan - Junior Editor
Luminita Nitoiu - PR & Marketing Manager
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail