Echipa PLAYTECH

Bianca Prangate - Redactor
Andreea Cuzub - Redactor
Florin Cașotă - Redactor
Daniel Ștefan - Redactor
PLAYTECH -
Luana Pascu -

Luana Pascu, Security Analyst la Bitdefender

Răzvan Băltărețu - Redactor-șef

Scriu despre tehnologii, inovații și internet încă din 2012. Tot de atunci am avut comentarii mai bune, mai rele, mai de scandal și mai sincere. Cred că cel mai bun telefon e cel care nu te încurcă și ai dreptul să dai câți bani vrei pe un obiect, atât timp cât crezi că face ceva bun pentru tine.

Alexandru Puiu - Editor senior

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ani, ca administrator de rețea la Liceul „Andrei Mureșanu” din Brașov. Până la finalul Facultății de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor în Limba Engleză, m-am angajat ca redactor hardware la revista CHIP. Acolo am petrecut aproape patru ani, până când s-a desființat. La PLAYTECH activez încă din primul an de la fondare.

George Stanciu - Editor coordonator

Pasiunea pentru scris și cea pentru tehnologie au mers dintotdeauna, mână în mână. Am descoperit calculatoarele și jocurile de mic, iar în adolescență am început sa înțeleg „mersul” componentelor, fiind întotdeauna bucuros sa dezasamblez un PC și să-l reasamblez la loc. Chiar dacă timpul mi-a schimbat prioritățile și jocurile sunt într-un plan secund, cochetez, de ceva vreme, cu tot ceea ce înseamnă sistemul de operare Android și experimentez cât pot de des cu softuri și modificări noi pentru telefoanele pe care le am la dispoziție.

Luminița Nițoiu - PR & Marketing Manager