Priveste 3D World LG Smart TV LM669S

Priveste 3D World LG Smart TV LM669S

Televizorul LM669S vine cu un portal foarte interesant numit 3D World. Acesta ofera continut video 3D pentru toata familia prin internet. Accesul la 3D World se face atat din sertarul “My Apps”, cat si prin accesarea cardului omonim din meniul principal al televizorului.

Cum accesam 3D World?

Pe cardul 3D World din meniu gasim si opt scurtaturi catre cele mai populare clipuri care se gasesc pe portal, insa si butonul care ne duce direct in aplicatia propriu-zisa. Aici gasim mai multe tipuri de continut, organizat pe categorii: Top 5, Entertainment, Sports, Documentaries, Kids si Lifestyle.

Ce se gaseste in 3D World?

Fiecare dintre acestea includ fie emisiuni intregi, fie filme de lung metraj sau desene animate. Toate acestea sunt accesibile prin streaming direct prin internet de pe serverele LG. Acestea sunt prezentate intr-o rezolutie HD, toate beneficiind de afisare in 3D.

Exista un cost suplimentar?

Accesul la 3D World este complet gratuit si poate fi o alternativa buna la vizionarea de continut video de pe cablu sau de pe alte formate media, intrucat nu necesita decat o conexiune broadband la internet. Toate emisiunile si filmele sunt “on demand”, ceea ce inseamna ca utilizatorii vor putea sa vada ceea continutul dorit la orice ora, fara a fi limitati de un program al unei televiziuni.

Avand in vedere ca in 3D World gasim orice, de la emisiuni sportive, la emisiuni culinare, emisiuni de fashion, documentare si chiar desene animate, LG LM669S ofera cate ceva pentru fiecare in materie de continut video 3D.

IntroducereEpisod 1Episod 2Episod 3Episod 4Episod 6