Cel mai bun serial de pe Apple TV+: când se lansează sezonul 3 din „Ted Lasso”

de: Ozana Mazilu
15 02. 2023

Serialul Ted Lasso de pe Apple TV+ revine după un an și jumătate.

Apple a dezvăluit că cel de-al treilea sezon din serial va avea premiera pe 15 martie, cu un nou episod (în total 12) sosind în fiecare săptămână. Trailerul de mai jos nu aduce prea multe detalii asupra poveștii, dar cei care au urmărit serialul până acum știu că sunt multe de rezolvat după sfârșitul sezonului doi.

Ted Lasso debutează pe Apple TV+, pe 15 martie

Ted Lasso rămâne cea mai cunoscută producție a Apple, după ce a câștigat mai multe premii. Este o dovadă că Apple poate produce un serial de calitate, cu o rulare substanțială.

Apple TV+ capătă avânt cu o serie de titluri bine primite, care includ Severance, Slow Horses și CODA, câștigător de Oscar. Serviciul este încă mic în comparație cu cei grei de streaming precum Amazon și Netflix, dar nu mai este un începător.

Nick Mohammed, care joacă rolul lui Nate în Ted Lasso, răspundea anul trecut la zvonul că sezonul al treilea din Ted Lasso ar putea fi ultimul pentru serialul de comedie apreciat de critici.

Nick Mohammed (Ted Lasso) răspunde la aceste zvonuri. Aclamatul serial de comedie Apple TV+ a revenit pentru sezonul 2 acum doi ani și lucrează în prezent la producerea celui de-al treilea sezon. În timp ce sezonul 1 și-a păstrat povestea relativ ușoară, sezonul 2 Ted Lasso a luat o turnură mai întunecată, explorând sănătatea mintală a personajelor sale și abordând subiecte complexe precum anxietatea și bullying-ul. Unul dintre aspectele mai întunecate din sezonul 2 Ted Lasso este turnura dramatică pentru Nate (Mohammed).

Trădarea devastatoare a lui Nate nu este singurul punct de interes pentru sezonul 3 din serial. În ciuda faptului că serialul este foarte apreciat de fani și apreciat de critici, numeroase rapoarte au declarat că sezonul 3 va fi ultimul pentru serial. Vedeta și scriitorul Brett Goldstein au ajuns chiar atât de departe încât să spună că sezonul 3 Ted Lasso este structurat pentru a funcționa ca un adevărat final, conform planurilor originale ale creatorilor. Cu toate acestea, Apple TV+ nu a spus oficial dacă Ted Lasso se apropie de finalul jocului.