Ted Lasso se metamorfozează într-o scurtă animație cu tematică de Crăciun: unde se lansează

Ted Lasso se metamorfozează într-o scurtă animație cu tematică de Crăciun: unde se lansează

Actorii din distribuția apreciatei serii de televiziune, Ted Lasso, vor fi transformați în desene animate, într-un nou scurtmetraj, cu tematică de Crăciun, ce va fi disponibil pentru vizionare pe Apple TV+.

„The Missing Christmas Mustacheeste numele noii animații în care îl putem vedea pe iubitul personaj, Ted Lasso, iar aceasta promite să facă un melanj între aventurile eroului principal și între povestea de Crăciun pe care o merităm cu toții, în această perioadă încercată de pandemie.

Indicat ar fi să nu vă așteptați ca scurtmetrajul animat să continue evenimentele de la finalul sezonului 2 al seriei tv, pentru că așa ceva nu se va întâmpla. Mica producție are cu totul alt scop, despre care v-am vorbit anterior.

Ted Lasso pornește, împreună cu prietenii săi, în căutarea unui obiect pierdut. În timpul căutării acestui obiect, Ted descoperă ceva mult mai important: adevărata semnificație a sărbătorilor de iarnă. De la sine înțeles că acel obiect căutat este o mustață.

Din distribuție vor face parte, așa cum era de așteptat, Jason Sudeikis, Hannah Waddingham, Brendan Hunt, Jeremy Swift, Juno Temple, Brett Goldstein, Phil Dunster și Nick Mohammed. Acești actori vor asigura vocile personajelor animale.

Ted Lasso, una dintre cele mai apreciate serii a ultimei perioade

Acest film serial este, fără niciun dubiu, una dintre cele mai apreciate producții tv ale ultimei perioade. Drept mărturie stau cele șapte premii Emmy câștigate, dintr-un total de 20 de nominalizări. Mai mult, seria Ted Lasso a fost introdusă în top zece cele mai bune serii ale anului 2021, conform AFI.

Unul dintre responsabilii succesului acestei serii este chiar Jason Sudeikis, cel care îi dă viață personajului Ted Lasso. Printre producători se numără, de asemenea, și Bill Lawrence, Brendan Hunt și Joe Kelly, seria bazându-se pe un format inițial dezvoltat pe baza unor personaje cunoscute din lumea sportivă, din cadrul NBC Sports. 

Citește și: