Ted Lasso, sezonul al treilea: va fi ultimul? Ce spune actorul principal, Nick Mohammed

Ted Lasso, sezonul al treilea: va fi ultimul? Ce spune actorul principal, Nick Mohammed

Nick Mohammed, care joacă rolul lui Nate în Ted Lasso, răspunde la zvonul că sezonul al treilea din Ted Lasso ar putea fi ultimul pentru serialul de comedie apreciat de critici.

Nick Mohammed (Ted Lasso) răspunde la aceste zvonuri. Aclamatul serial de comedie Apple TV+ a revenit pentru sezonul 2 anul trecut și lucrează în prezent la producerea celui de-al treilea sezon. În timp ce sezonul 1 și-a păstrat povestea relativ ușoară, sezonul 2 Ted Lasso a luat o turnură mai întunecată, explorând sănătatea mintală a personajelor sale și abordând subiecte complexe precum anxietatea și bullying-ul. Unul dintre aspectele mai întunecate din sezonul 2 Ted Lasso este turnura dramatică pentru Nate (Mohammed).

Ted Lasso, sezonul 3, în curând

Trădarea devastatoare a lui Nate nu este singurul punct de interes pentru sezonul 3 din Ted Lasso. În ciuda faptului că serialul este foarte apreciat de fani și apreciat de critici, numeroase rapoarte au declarat că sezonul 3 va fi ultimul pentru serial. Vedeta și scriitorul Brett Goldstein au ajuns chiar atât de departe încât să spună că sezonul 3 Ted Lasso este structurat pentru a funcționa ca un adevărat final, conform planurilor originale ale creatorilor. Cu toate acestea, Apple TV+ nu a spus oficial dacă Ted Lasso se apropie de finalul jocului.

Într-o conversație recentă cu Discussing Film, Mohammed disecă transformarea drastică a personajului său și dă o privire asupra sezonului 3 din Ted Lasso. În timpul interviului său, Mohammed își dezvăluie reacția la sezonul 3, care ar putea închide seria foarte populară, admițând că, deși nu știe sigur că este sfârșitul, poate vedea motivul de a-l încheia acum. Vezi mai jos ce a spus Mohammed despre finalul Ted Lasso:

“Doamne, asta e o întrebare! Nu știu, acesta este răspunsul sincer. Nu încerc să par misterios, chiar nu știu dacă este sfârșitul sau nu. Adică, au fost destul de deschiși să spună că au avut idei de trei sezoane. Chiar și atunci când au schițat călătoria lui Nate, înainte ca ei să-și dea seama că au comandat sezoanele doi și trei, mi-au anunțat proiectul de trei sezoane. Efectiv, au avut acele trei sezoane planificate pentru întregul spectacol, astfel încât să pot vedea atracția din punct de vedere creative. Dar cine știe, s-ar putea să ia o pauză și apoi să se întoarcă. Se va termina la un moment dat. Ce aș face după aceea, nu știu. Va fi ciudat”.

Din păcate, Mohammed nu le poate oferi fanilor un răspuns clar dacă Ted Lasso va reveni după sezonul 3. Acest lucru ar putea fi din cauză că echipa de creație încă se gândește la opțiunile sale, ceea ce ar putea sugera că ar putea exista un viitor pentru Ted Lasso, până la urmă.