Ce frumoasă este fiica lui Leonard Doroftei. Vanessa, apariție magnifică, într-o zi specială – GALERIE FOTO

de: Sorin Barbu
05 10. 2023

A fost petrecere în Canada, în familia lui Leondard Doroftei. Fiica fostului campion mondial la box a împlinit 20 de ani, iar apariția ei a stârnit aplauze. Vanessa este foarte frumoasă, iar tatăl său glumește și spune că este fericit că din punct de vedere fizic nu seamănă cu el.

Fiica lui Leonard Doroftei a împlinit 20 de ani

Sunt mai bine de patru ani de când Leonard Doroftei s-a mutat în Canada, în urma unui conflict cu autoritățile din Ploiești în care a pierdut banii pe care i-a investit într-un bar. Fostul campion mondial se simte foarte bine în țara lui de adopție și și-a deschis o sală de sport, unde îi antrenează pe cei mici. Se află în Canada cu familia, iar de curând a organizat o petrecere în cinstea fiicei lui.

Vanessa Doroftei a împlinit 20 de ani, iar după de pozele de la eveniment au ajuns pe rețelele sociale, „Moșu” a primit o mulțime de mesaje prin care a fost felicitat pentru că fiica lui este foarte frumoasă.

Fiica lui Leonard Doroftei a împlinit 20 de ani

„La mulți ani, Vanessa! Te iubim” , a fost mesajul emoţionant pe care Leonard Doroftei l-a transmis fiicei sale. Vanessa învaţă la un colegiu din Montreal, iar cea mai mare dorință a ei este să devină medic.

Leonard Doroftei este mulțumit că Vanessa nu seamănă cu el

Leonard Doroftei a spus în mai multe interviuri că este mulțumit că Vanessa își moștenește mama și că nu seamănă cu el. Viața lui în Canada este foarte liniștită, deși îi este tare dor de România.

„Adrian, băiatul cel mare, lucrează în domeniul imobiliar, îi merge foarte bine. Alex abia a terminat și el Facultatea de Fizică, în țară, la Măgurele, și a venit aici, alături de noi. Are și el un job foarte bun.

Iar Vanessa e la colegiu și, din discuțiile pe care le mai avem așa, la o masă, sperăm că vom avea și un doctor în familie. Monica lucrează și ea, la aeroport, dar mai mult așa, ca să aibă activitate. Ea e șefa, ea ține familia unită”, spunea fostul pugilist la gsp.ro.

Leonard Doroftei a fost campion național, european și mondial la amatori, iar în anul 2002 a câștigat centura WBA la profesioniști, la categoria semi-ușoară, după un meci cu Raul Balbi. Bilanțul său în boxul profesionist este extraordinar: 24 de meciuri, 22 de victorii, o remiză și o înfrângere.

Sursa FOTO: Facebook