21 apr. 2023 | 15:44

„Norocul ei este că seamănă cu maică-sa”. Fiica lui Leonard Doroftei, apariție spectaculoasă alături de tatăl ei – GALERIE FOTO

Monden
„Norocul ei este că seamănă cu maică-sa”. Fiica lui Leonard Doroftei, apariție spectaculoasă alături de tatăl ei - GALERIE FOTO

Fiica lui Leonard Doroftei primește aplauze la fiecare apariție de pe rețelele sociale. Vanessa are 19 ani, locuiește în Montreal și vrea să devină medic, iar fostul campion de box îi spune că este foarte norocoasă că „seamănă cu mama ei”.

Fiica lui Leonard Doroftei, fotografii alături de tatăl său

Leonard Doroftei s-a mutat în Canada în anul 2019, după ce a avut mari probleme financiare cu pub-ul pe care l-a condus în Ploiești. Nu a fost doar o afacere care nu i-a adus profit, ci și o mare dezamăgire că nu a găsit sprijin la autoritățile locale. Fostul campion mondial la lucrează ca antrenor și pregătește tineri pugiliști și chiar postează imagini de la antrenamente, dar și din competiții.

Vanessa Doroftei are 19 ani, studiază la un colegiu și își dorește foarte tare să devină medic. Tatăl ei îi spune mereu că este norocoasă că „seamănă cu maică-sa” și că nu a împrumutat trăsăturile lui. Cei doi au făcut o poză de Paște și au postat-o pe rețelele sociale, iar cei care urmăresc contul fostului pugilist au lăudat-o pe mezina familiei Doroftei.

„Adrian, băiatul cel mare, lucrează în domeniul imobiliar, îi merge foarte bine. Alex abia a terminat și el Facultatea de Fizică, în țară, la Măgurele, și a venit aici, alături de noi. Are și el un job foarte bun. Iar Vanessa e la colegiu și, din discuțiile pe care le mai avem așa, la o masă, sperăm că vom avea și un doctor în familie.

Monica lucrează și ea, la aeroport, dar mai mult așa, ca să aibă activitate. Ea e șefa, ea ține familia unită”, a declarat fostul pugilist într-un interviu.

Leonard Doroftei a obținut cinci titluri naționale la seniori în 1992, 1993, 1994, 1996 și 1997, a câștigat medalii de bronz la Jocurile Olimpice de la Barcelona în 1992 și la Atlanta în 1996, dar și titlul mondial în anul 1995 și european în 1996 și 1197. S-a retras de la amatori după 239 de victorii și 15 înfrângeri.

În anul 2002 a cucerit titlul de campion mondial profesionist la categoria semi-ușoară a versiunii WBA, învingându-l la puncte pe argentinianul Raul Horacio Balbi. A pierdut titlul în anul 2004, după ce a fost învins de Arturo Gatti.

Sursa Foto: Facebook

Parteneri
A murit unul dintre milionarii României. Omul l-a adus pe Bush la București
Redactia.ro
Neurochirurgii au dezvăluit secretul așteptat de toată lumea. Top 3 alimente care produc noi celule cerebrale. Varza murată, pe listă
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Adevăratele origini ale marelui actor Jean Constantin. Acum s-a aflat adevărul!
EVZ.ro
Yamato Zaharia i-a făcut cadou lui Ovidiu Neveu un... cosciug! Regina Întunericului i-a fost complice: ”Îi arăt unde o să doarmă”
Spynews
Taxa care îi face pe români să plătească mai mult în supermarketuri. Măsura este deja în vigoare
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! RĂSTURNARE MAJORĂ în SONDAJE
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată copiii Andreei Samson de la Asia Express. Actrița avea un bebeluș acasă când plecat pe Drumul Zeilor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro