19 oct. 2022 | 11:10

Fiica lui Leonard Doroftei, o tânără superbă. La 19 ani, Vanessa întoarce toate privirile. Galerie foto

Monden
Fiica lui Leonard Doroftei, o tânără superbă. La 19 ani, Vanessa întoarce toate privirile. Galerie foto
Cum arată fiica lui Leonard Doroftei la 19 ani?

Leonard Doroftei are cu ce să se mândrească! Celebrul sportiv are o familie superbă și este iubit de o țară întreagă datorită performanțelor din carieră. Fata lui a împlinit de curând frumoasa vârstă de 19 ani, iar tată ei nu a ratat ocazia să le arate tuturor cât este de frumoasă adolescenta. Cum arată și cu ce se ocupă fiica celebrului luptător? Fanii bărbatului au rămas fără cuvinte când au văzut-o.

Cum arată fiica lui Leonard Doroftei: Vanessa a împlinit 19 ani

Legendarul Leonard Doroftei are o familie superbă cu care să se mândrească. Singura lui fiică a împlinit de curând frumoasa vârstă de 19 ani, iar tatăl ei nu a putut să rateze o asemenea ocazie pentru a le arăta fanilor ce fată are.

Cea din urmă locuiește în Montreal, Canada, alături de tatăl său. Ea este la colegiu și își dorește să devină medic, lucru pentru care învață intens. Marele campion al boxului românesc i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare special pentru ziua ei de naștere.

„La mulți ani Vani, oriunde am fi, să știi că te iubim și suntem mândri de tine!”, a scris Leonard Doroftei pe Facebook.

,,Sperăm că vom avea și un…”

Sportivul locuiește în Canada alături de soție și copii. În timp ce Vanessa se pregătește să devină medic, fiul cel mare are o carieră de succes în domeniul imobiliar.

De asemenea, băiatul mijlociu s-a mutat și el alături de familie, după ce a terminat Facultatea de Fizică din România. Fostul campion a mărturisit că și el se bucură de un loc de muncă foarte bun și că acum discuțiile despre carieră apar doar în cazul fetei.

„Adrian, băiatul cel mare, lucrează în domeniul imobiliar, îi merge foarte bine. Alex abia a terminat și el Facultatea de Fizică, în țară, la Măgurele, și a venit aici, alături de noi. Are și el un job foarte bun.

Iar Vanessa e la colegiu și, din discuțiile pe care le mai avem așa, la o masă, sperăm că vom avea și un doctor în familie”, a declarat Leonard Doroftei pentru GSP, la finalul anului trecut.

A plecat definitiv din România

Fostul pugilist are o nouă ocupație, a slăbit 15 kilograme și a afirmat că nu a fost dorit la Federația Română de Box, lucru care l-a făcut să plece din țară. După o perioadă de acomodare, sportivul și-a început noua viață departe de meleaguri.

,,E important că am un job aici. Fac exact ceea ce îmi place. Locuiesc la o stradă distanță de cel mai bun prieten al meu, Adi Diaconu (n.r. – “Rechinul”). Am și dat 15 kilograme jos de când am venit în Canada. Acum lucrez la un club de box care aparține unei rude a lui Gigi Becali.

Voi reveni în România într-o bună zi. La federație nu am fost dorit. Nu au vrut nici să fiu antrenor la lot. În sală la Nea Titi (n.r. – Titi Tudor supranumit Titi Prosop) intram cu greu”, a declarat Leonard Doroftei pentru ProSport.

Parteneri
Doliu în familia regală. Regele Charles, devastat de durere
Redactia.ro
Cum face față Iulia, soția lui Christian Sabbagh, tuturor provocărilor cu un copil cu autism. Cât de mult a progresat fiul ei după transplantul cu celule stem: „Rezultatele sunt..”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
A murit un cunoscut milionar român. Om de afaceri controversat
EVZ.ro
Yamato Zaharia i-a făcut cadou lui Ovidiu Neveu un... cosciug! Regina Întunericului i-a fost complice: ”Îi arăt unde o să doarmă”
Spynews
Ungurii voiau să îngenuncheze Transilvania. Ce plănuia Ungaria în inima României
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
Ion și Raluca Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4, la un pas de divorț? „Suntem două pietre tari...”. Ce se întâmplă în căsnicia foștilor concurenți
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro