O companie importantă la nivel global anunță că își închide site-ul oficial în ultima zi a anului 2024

de: Andrei Simion
13 10. 2024
Compania POCO a decis să-și închidă site-ul oficial. Imagine capturată de pe site-ul POCO. (Foto: Playtech)

Compania POCO, subsidiară a gigantului Xiaomi, a făcut recent un anunț surprinzător, informându-și fanii că își va închide site-ul global oficial la sfârșitul anului 2024. Într-un comunicat, compania a specificat că domeniul www.po.co/global va fi închis începând cu 31 decembrie 2024. Această decizie vine ca parte a unui efort de a „oferi o gamă mai largă de produse și servicii superioare fanilor brandului POCO.”

Odată cu închiderea site-ului, toate domeniile și serviciile asociate cu www.po.co/global vor fi transferate pe site-ul principal al Xiaomi, www.mi.com/global. Astfel, utilizatorii vor putea accesa în continuare produsele și serviciile POCO prin intermediul acestui nou portal.

Ce trebuie să facă utilizatorii

Compania îi sfătuiește pe toți utilizatorii să își păstreze istoricul de date de pe site-urile POCO, dacă consideră necesar. Pentru a face acest lucru, clienții trebuie să urmeze câțiva pași simpli:

  1. Logați-vă în contul dvs. Xiaomi;
  2. Accesați secțiunea „Confidențialitate” și apoi „Gestionați datele dvs.”;
  3. Selectați butonul de descărcare de lângă opțiunea „Mi Store (International)” pentru a descărca datele personale colectate pe site-urile POCO și mi.com.

Această mutare face parte din strategia companiei de a consolida prezența sa digitală și de a îmbunătăți accesul la produse și servicii pentru utilizatori. În ciuda închiderii site-ului, fanii POCO vor continua să aibă acces la produsele brandului prin noua platformă oferită de Xiaomi.