Drama unui campion. Și-a pierdut fiul de 15 luni: ”Ajutați-mă, pentru că nu știu ce să fac”

de: Beatrice Dumitru
30 04. 2024
Francis Ngannou, box profesionit / Foto: Profimedia

Tragedie fără margini pentru un superstar din boxul profesionist, după ce fiul lui în vârstă de doar 15 luni a încetat din viață. Acesta a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Ce mesaj emoționant a transmis sportivul

Durere fără margini pentru un fost campion de arte marţiale mixte (MMA), devenit superstar în boxul profesionist din octombrie 2023. În noaptea de luni, acesta a anunțat decesul fiului său, Kobe, care avea doar 15 luni.

Camerinezul Francis Ngannou, care a luptat cu Tyson Fury și cu Anthony Joshua, a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare în care își plânge durerea după pierderea micuțului său. Acesta nu a dat, însă, mai multe detalii despre decesul copilului.

Vezi și: I-au spus mamei sale că a fost găsit mort: drama fotbalistului de geniu care a fugit din România socialistă, Marcel Răducanu

Francis Ngannou și Tyson Fury, meci la Riad, octombrie 2023 / Foto: Profimedia

Băiețelul meu, colegul meu, partenerul meu, Kobe, era plin de viață și bucurie. Acum, el zace fără viață. I-am strigat numele de nenumărate ori, dar el nu răspunde. Eu eram cea mai bună versiunea a mea lângă el şi acum nu mai ştiu cine sunt.

Viaţa este nedreaptă şi ne loveşte unde ne doare cel mai tare. Cum te confrunți cu așa ceva? Cum poți trăi cu el? Vă rog să mă ajutați dacă aveți vreo idee, pentru că eu chiar nu știu ce să fac și cum să mă descurc cu asta”, a scris Francis Ngannou, pe platforma X.

Ce a scris pe rețelele sociale înainte de a anunța pierderea fiului său

Cu câteva ore înainte a de a anunţa decesul fiului său, sportivul postase un alt mesaj pe X: „Care este sensul în viaţă dacă pentru ce ne luptăm cel mai tare este în final ce ne loveşte cel mai tare?”

Colegii și adversarii lui Francis Ngannou nu au rămas indiferenți după anunțul trist al sportivului și i-au transmis mesaje de încurajare, în acest moment dificil.

Vezi și: Tragedia vieții lui Franz Beckenbauer. Ce s-a întâmplat cu singurul lui băiat care a ajuns fotbalist

”Îmi pare atât de rău să aud de pierderea ta, Francis, rugăciunile mele sunt cu tine și cu familia ta în aceste momente”, a transmis McGregor, conform publicației The Sun.

Joshua, fostul adversar al lui Ngannou, a reacționat și el la mesajele postate de campionul UFC pe paginile de socializare. ”Fie ca amintirile pe care le-ați împărtășit să vă aducă alinare”, a scris Anthony Joshua.

Lumea sportului este mai tristă şi îl susţine pe Francis, aflat în durere în acest moment”, a transmis și Michael Buffer, celebrul crainic al meciurilor de box.

Despre Francis Ngannou

Ngannou a fost campion UFC la categoria grea între 2020 și 2023, dar apoi a ales să urmeze o carieră în box. De altfel, chiar Mike Tyson a fost cel care l-a antrenat pentru meciul cu Gypsy King.

Vezi și: Fotbalistul român abandonat în spital după CM și declarat mort. A „înviat” la propriul parastas și a uimit o lume întreagă

În octombrie anul trecut, camerunezul l-a trimis la podea pe Tyson Fury, campionul mondial WBC, dar apoi a pierdut meciul printr-o decizie controversată a arbitrilor. Asta, în ciuda faptului că a fost primul meci de box la profesioniști al lui Ngannou.

Ngannou a plecat din Camerun la vârsta de 26 de ani. El s-a stabilit în Franța, acolo unde a început aventura lui în lumea boxului.