Ce au cerut jucătorii de la FCSB după ce au devenit campioni. Dorința specială a ”roș-albaștrilor”

de: Beatrice Dumitru
29 04. 2024

FCSB este noua campioană a României după nouă ani de așteptare. Jucătorii  FCSB-ului au petrecut ca-n povești după meciul cu Farul, iar la derby-ul cu CFR vor mai avea parte parte de încă un moment special. Ce dorință au Florinel Coman și colegii săi după câștigarea titlului.

Ce dorință au jucătorii FCSB-ului după câștigarea campionatului

După nouă ani de așteptare, FCSB a devenit campioana României, iar jucătorii au declanșat sărbătoarea după meciul împotriva celor de la Farul Constanţa, scor 2-1, din etapa cu numărul 7 din play-off. ”Roș-albaștrii” au, insă, o dorință specială după ce au câștigat titlul.

Jucătorii de la FCSB au sărbătorit printr-o petrecere de zile mari cucerirea primului campionat după nouă ani, iar Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație, a dezvăluit ce își doresc jucătorii lui Gigi Becali pentru această performanță. Aceșția vor mai avea parte de un moment special la derby-ul cu CFR, pe 11 mai, atunci când vor primi trofeul și medaliile de campioni.

Jucătorii de la FCSB, după câștigarea titlului / Foto: Sport Pictures

”Să vedem câţi spectatori vor deplasa cei de la CFR Cluj. Probabil că nu vor mai fi… Locurile lor le vom schimba şi vor sta în tribuna întâi, ca să putem să facem o scenografie pe tot stadionul.

Sunt convins că va fi arhiplin. Băieţii solicitau un autocar descoperit, dar trebuie să începem să vedem ce paşi vom face, deocamdată n-am avut când”, a spus MM Stoica, în direct, la Orange Sport.

Până la cât au petrecut jucătorii de la FCSB

De asemenea, oficialul FCSB-ului a dat detalii despre petrecerea pentru câștigarea campionatului, care a avut loc la baza de antrenament a echipei, din Berceni. Jucătorii și staff-ul au petrecut până dimineață cu manele, au cântat și au dat dedicații.

”De la petrecere eu am plecat ultimul. De ce? Cineva trebuia să plece ultimul și să închidă ușa. Eu voiam să plec mai devreme. Dacă plecam mai devreme era întuneric. Și mie îmi e frică de întuneric. Și de codrul des, unde păsările ies.

Vezi și: Gigi Becali, prima reacție după ce FCSB a câștigat primul titlu după 9 ani: ”Pentru ce am luat noi campionatul ăsta?” FOTO

Eu am plecat între 06:30 și 07:00. La 09:00 în picioare, iar la 11:00 eram la meciul juniorilor. Pe la prânz m-am întâlnit cu Adrian Șut la bază, care nu mai avea voce”, a adăugat MM Stoica.

Ce jucători vrea să aducă Gigi Becali pentru cupele europene

După ce FCSB a devenit matematic campioană, Gigi Becali a făcut și strategia pentru preliminariile Ligii Campionilor. Acesta a precizat că este gata să bage adânc mâna în buzunar și să aducă 7-8 jucători, atât din campionatul românesc, cât și din străinătate.

Sunt vreo trei pe care îi știu. Alibec, poate Louis Munteanu, mai sunt și de la Craiova lui Mititelu, dacă mă înțeleg cu el. Poate Baeten, poate fi și Kiki, despre care am vorbit acum câteva luni, dar am zis că nu negociez până nu se termină campionatul.

Îmi trebuie jucători care să poată intra acum. Avem o strategie, iar de acum începem să și lucrăm. Căutam și în Africa doi jucători, un fundaș central și un atacant. Trebuie și un vârf, că acum avem. Trebuie să avem două echipe. Să nu avem probleme ca în trecut. Trebuie să putem alterna echipele”, a afirmat Gigi Becali, imediat după meciul cu Farul.

Vezi și: Promisiunea lui Dumitru Dragomir pentru Gigi Becali, dacă FCSB va juca în Liga Campionilor. Nu a mai făcut asta de la 4 ani

Atacantul Denis Alibec are șanse mici să mai continue la Muaither, după ce echipa lui a retrogradat din prima ligă din Qatar. Acesta mai are contract până la finalul lunii iunie, iar Gigi Becali îl așteaptă la FCSB.

  • FCSB va intra în preliminariile Ligii Campionilor încă din turul 1 și va fi cap de serie în această rundă.