27 apr. 2024 | 23:14

Gigi Becali, prima reacție după ce FCSB a câștigat primul titlu după 9 ani: ”Pentru ce am luat noi campionatul ăsta?” FOTO

SPORT
Gigi Becali, prima reacție după ce FCSB a câștigat primul titlu după 9 ani: ”Pentru ce am luat noi campionatul ăsta?” FOTO

FCSB e noua campioană a României, după 2-1 cu Farul. Jucătorii au început sărbătoarea după fluierul de final al arbitrului, iar Gigi Becali a reacționat imediat după acest triumf. Ce a spus latifundiarul din Pipera.

Sărbătoare ”roș-albastră” pe Arena Națională

După nouă ani de așteptare, FCSB a devenit campioana României, iar jucătorii au declanșat sărbătoarea după meciul cu Farul, care le-a asigurat matematic titlul. Aceștia au urcat în peluză și au cântat cu fanii, apoi au facut un tur de onoare al stadionului, alături de familii, iubite și copii.

Petrecerea a continuat și în vestiar, unde jucătorii au cântat și au dansat zeci de minute.

  • 30.000 de oameni au fost în tribunele Arenei Naţionale la sărbătoarea câştigării titlului.
Gigi Becali, prima reacție după ce FCSB a câștigat primul titlu după 9 ani: ”Pentru ce am luat noi campionatul ăsta?”

Petrecere în vestiarul FCSB-ului / Foto captură Digi Sport

”Eu nu mai sunt cum eram înainte”

Gigi Becali a reacționat imediat după ce echipa sa a devenit matematic campiona României, dar nu a jubilat de bucurie așa cum s-a întâmplat în alte situații în care formația ”roș-albastră” a reușit victorii importante.

Slavă Ție, Doamne. Tot timpul am fost pe locul doi. Acum, îți spun un lucru. Nu trebuie să uităm niciodată și trebuie să analizăm ce se întâmplă în fotbalul românesc.

Luați Dinamo, care e pe ultimul loc, luați Rapidul, care a retrogradat. Ăsta e meritul meu, că am ținut echipa mereu acolo, sus, și în cupele europene. Ce s-a întâmplat în seara asta e cununa. Noi n-am câștigat așa, hai că ne chinuim, am câștigat en-fanfare. Trebuia să fie 5-1.

Vezi și: Ce mănâncă fotbaliștii de la FCSB. Bucătarul echipei a prezentat meniul. Alimentul special pe care îl trimite mama lui Gigi Becali

Suntem campioni, să se bucure toate lumea, suporterii. Eu nu mai sunt cum eram înainte, nu mai am vârsta. Vârsta fiind mai înaintată, intervine înțelepciunea. Nu câștig nimic cu nebunia.

Trebuie să vedem ce înseamnă titlul ăsta. Pentru ce l-am luat noi titlul ăsta? Dacă nu ne ducem în cupele europene, degeaba, ce să fac cu titlul? L-am luat degeaba, ce să fac cu el dacă nu mă duc în cupele europene?”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Ce jucători vrea să aducă Gigi Becali pentru Europa

Latifundiarul din Pipera a făcut și strategia pentru preliminariile Ligii Campionilor. Acesta a precizat că este gata să bage adânc mâna în buzunar și să aducă 7-8 jucători, atât din campionatul românesc, cât și din străinătate.

Sunt vreo trei pe care îi știu. Alibec, poate Louis Munteanu, mai sunt și de la Craiova lui Mititelu, dacă mă înțeleg cu el. Poate Baeten, poate fi și Kiki, despre care am vorbit acum câteva luni, dar am zis că nu negociez până nu se termină campionatul.

Vezi și: Florinel Coman nu mai vrea să joace la FCSB. Ce îi promite Gigi Becali. Declarații uimitoare ale jucătorului

Îmi trebuie jucători care să poată intra acum. Avem o strategie, iar de acum începem să și lucrăm. Căutam și în Africa doi jucători, un fundaș central și un atacant. Trebuie și un vârf, că acum avem. Trebuie să avem două echipe. Să nu avem probleme ca în trecut. Trebuie să putem alterna echipele”, a adăugat Gigi Becali.

  • FCSB va intra în preliminariile Ligii Campionilor încă din turul 1 și va fi cap de serie în această rundă.
Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele