Răspunsul lui Iosif Rotariu pentru Gigi Becali, după ce nepotul său a fost desființat de latifundiar: ”Cu ce l-am păcălit?”

de: Beatrice Dumitru
05 12. 2023

Gigi Becali a luat foc după înfrângerea FCSB-ului în meciul cu Oțelul și a desființat mai mulți jucători, Pe lista neagră a acestuia se află și Dorin Rotariu, pe care vrea să îl dea afară în această iarnă. Unchiul fotbalistului, Iosif Rotariu, a reacționat și a vorbit despre decizia patronului roș-albaștrilor.

”Du-te, tată, găsește-ți echipă”

Gigi Becali nu a avut milă de Dorin Rotariu după eșecul FCSB-ului cu Oțelul Galați și a dat de înțels că din ianuarie nu va mai fi sub contract cu echipa sa. Adus în octombrie 2023, atacantul a bifat cinci meciuri în tricoul roș-albastru, fără să-și treacă în cont vreun gol sau vreo pasă decisivă.

Dorin Rotariu are un contract de 240.000 de euro pe an și se află în TOP 3 salarii de la FCSB. Acum, Gigi Becali vrea să scape de el și a spus că este liber să-și găsească echipă. 500.000 de euro este cota de piață a lui Dorin Rotariu, potrivit Transfermarkt.

Dorin Rotariu a ajuns la FCSB în octombrie.

Rotariu mi-am spus, Domnule, am dat lovitura. La antrenamente, din toate pozițiile. Când ajunge pe teren îi e frig, gata și cu el! Să-și găsească echipă și gata! Din iarnă, sau și acum dacă vrea, să fie sănătos, mai bine! Subiect închis

Acum să vedem dacă ne înțelegem cu el. ‘Ți-am dat 20.000 pe lună, du-te, tată, găsește-ți echipă!’. Facem circ la FCSB?”, a spus Gigi Becali.

Ce i-a transmis Iosif Rotariu lui Gigi Becali

Iosif Rotariu, fostul mare fotbalist al Stelei și unchiul fotbalistului, a vorbit despre decizia luată de Gigi Becali în privința nepotului său. Latifundiarul din Pipera a declarat în momentul semnării contractului atacantului cu FCSB că Iosif Rotariu a fost cel care i l-a propus pentru un transfer la clubul roș-albastru.

”Mă știu de foarte mulți ani cu Gigi Becali și nu vreau să mai vorbesc despre nepotul meu. Să facă Gigi Becali în iarna asta tot ceea ce vrea el, dar să știți că eu nu l-am păcălit cu nimic. Cu ce l-am păcălit?

Citește și: Gigi Becali dezlănțuit la adresa lui Dorin Rotariu: ”Ai ceva la cap?” Dezvăluirea latifundiarul despre Mihai Stoica

Iar dacă unii spun că l-am păcălit pe Gigi Becali cu transferul nepotului meu, atunci e clar că nu se pricep la fotbal. Și domnii analiști să comenteze tot ceea ce doresc ei despre Dorin. Eu știu foarte bine ce tip de fotbalist este el și ce calități are, iar Gigi Becali îi știa situația încă de la început”, a declarat Iosif Rotariu, pentru ProSport.

Mihai Stoica nu l-a vrut pe Dorin Rotariu la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit că Dorin Rotariu, în vârstă de 28 de ani, nici măcar nu trebuia să ajungă la FCSB, dacă ar fi ascultta sfatul lui Meme Stoica. Acesta nu a fost de acord cu aducerea atacantului, însă Gigi Becali nu l-a luat în seamă și l-a luat chiar dacă era liber de contract.

Mi-a zis că de ce îl iau pe Rotariu, că nu a mai jucat de atâtea luni. ‘Băi, Gigi, ăia sunt proști?”, a spus Gigi Becali.

Citește și: Fanii lui Dinamo nu uită și nu iartă. Ce mesaj au transmis după ce Dorin Rotariu a semnat cu FCSB: ”Ne-ar fi plăcut să nu uiți””

Dorin Rotariu a fost crescut de Poli Timișoara, club de unde a fost cumpărat de Dinamo cu 1,1 milioane de euro. Pentru ”câini” a jucat în perioada 2013 – 2017, apoi a fost vândut la echipa belgiană Club Brugge, pentru 2,2 milioane de euro. În străinătate a mai jucat la Astana, Atromitos și Ludogorets.