Mircea Rednic a fost operat acum 5 săptămâni și a făcut iureș la ultima conferință. „Unde am făcut infarct?”. De ce s-a enervat antrenorul formației UTA – VIDEO

de: Sorin Barbu
05 10. 2023

Mircea Rednic nu are liniște deși au trecut doar cinci săptămâni de la infarctul miocardic, care i-a pus viața în pericol. Antrenorul s-a contrat cu unul dintre impresarii care a adus jucători la UTA și a spus că nu vrea să-și dea demisia, deși echipa se află pe locul 14 în SuperLiga României.

Mircea Rednic, scandal monstru, la cinci săptămâni după infarct

Mircea Rednic a ajuns la spital, cu dureri în piept, după meciul UTA – FCSB, iar medicii i-au transmis că este vorba de un infarct miocardic și au intervenit de urgență. A fost ultima partidă pe care a câștigat-o formația din vestul țării. „Puriul” este sub presiune, iar fanii au început să-l conteste, ignorând faptul că antrenorul cere răbdare, mai ales cu jucătorii pe care i-a adus în această vară și care mai au nevoie de adaptare.

Mircea Rednic are și o altă problemă și i-a răspuns impresarului Bogdan Apostu, cel care i-a reproșat că spune minciuni despre jucătorii aduși de el, cu scopul de a scuza rezultatele slabe, UTA aflându-se pe locul 14 cu nouă puncte în zece partide. Puriul a explodat la ultima conferință de presă și nu a mai ținut cont de sfaturile medicilor care i-au recomandat să se odihnească și să nu se enerveze.

„Acum nu plec, pentru că şi eu m-am implicat, am pus suflet şi mi-am dat acordul la jucătorii care au venit. Unde Dumnezeu am făcut infarct? În restaurant, în sufragerie, unde am făcut infarct? Aici la UTA am făcut infarct.

Deci eu sufăr şi am pus suflet când am venit şi am rămas. Nu plec, nu pot să las jucătorii în am crezut şi cred. Ăsta sunt, nu ai rezultate, e normal că eşti vulnerabil, dar nu părăsesc echipa până nu începe proiectul să meargă”, a declarat Mircea Rednic, la conferința de presă organizată înaintea partidei Petrolul – UTA.

Mircea Rednic îl contrează pe impresarul Bogdan Apostu

Mircea Rednic i-a transmis un mesaj și lui Bogdan Apostu. Impresarul lucrează acum la Hunedoara la formația unde s-a lansat chiar „Puriul”.

„Să nu mă facă să dau un telefon la Hunedoara, căci în secunda doi zboară de acolo, cu tot cu jucătorii lui. Când s-a pus problema de cumpărarea mărcii Corvinul, el era pe la baie, iar eu și alții eram cu banii. Corvinul nu va dispărea atâta timp cât trăiesc eu.

Acum nu plec, pentru că și eu m-am implicat, am pus suflet și mi-am dat acordul la jucătorii care au venit. Unde Dumnezeu am făcut infarct? În restaurant, în sufragerie, unde am făcut infarct? Aici la UTA am făcut infarct. Deci eu sufăr și am pus suflet când am venit și am rămas. Nu plec, nu pot să las jucătorii în am crezut și cred. Ăsta sunt, nu ai rezultate, e normal că ești vulnerabil, dar nu părăsesc echipa până nu începe proiectul să meargă”, a spus Mircea Rednic.

Transferurile oficializate de UTA pentru sezonul 2023-2024
Stefanos Stroungis
Marko Stolnik
Ivaylo Markov
Diogo Rodrigues
Marko Roganovic
Cătălin Carp
Frederik Holst
Marcelo Freitas
Herald Marku
Denis Dumitrașcu
Andrej Fabry
Albert Stahl
Claudiu Micovschi
Robert Mustacă
Godberg Cooper
Aleksandar Vucenovic
Kyvon Leidsman
Raul Stanciu
Denis Lungu
Reagy Ofosu
Ibrahima Conte
Tiberiu Căpușă

Jucătorii plecați de la UTA Arad în perioada de mercato
Virgiliu Postolachi
Philip Otele
Marko Vukcevic
Roger
Andrei Chindriș
Paul Anton
Erion Hoxhallari
Desley Ubbink
Bautista Cascini
Idriz Batha
Mihai Dobrescu
Paul Mercioiu
Claudiu Negoescu
Joseph Godwin
Fabiano Cibi
Denis Hrezdac
Willie Barbosa
Dragoș Balauru
Haralambie Mociu
Claudiu Keșeru
Romario Benzar
Raul Steau
Erico
Stefan Milosevic

Sursa FOTO: Sport Pictures