„Cea mai norocoasă femeie din lume” s-a îmbogățit cu un bilet la Loto. A cumpărat un bilet de 18 lei, iar acum își cumpără casă nouă

de: Dumitrescu Andrei
16 01. 2023

Rebecca Powell a luat o decizie de moment și a cumpărat un bilet de 3,37 lire sterline (18 lei) pentru a participa la Power Play de sâmbătă, 7 ianuarie, înainte de a pune mâna pe premiul uriaș.

Norocoasa câștigătoare, din Carolina de Nord, SUA, și-a verificat rezultatele la câteva ore după închiderea extragerii și a fost șocată să vadă că a câștigat „o avere”.

Biletul a nimerit numerele de la patru bile albe și de la Powerball-ul roșu pentru a câștiga 41.100 de lire sterline, dar premiul Rebeccăi s-a triplat după ce a fost atins multiplicatorul 3X Power Play.

Rebecca, în vârstă de 48 de ani, a declarat pentru North Carolina Education Lottery: „M-am gândit să încerc. Doamna de la magazin mi-a spus: aveți cu adevărat norocul începătorului”.

„Este ca un vis. Doar că nu am reușit să dorm.

Când au făcut extragerea Powerball, mă uitam la numere și apoi am țipat la soțul meu. I-am spus: Doamne, am câștigat”.

„Nu m-aș fi gândit niciodată că voi câștiga așa ceva”

Rebecca își cumpere o mașină nouă din banii câștigați și să investească ceea ce a rămas într-o casă nouă, după ce a luat acasă un total de 87.890 de lire sterline după impozite.

O altă femeie din Carolina de Nord, Ronda Isaac, a câștigat, de asemenea, același premiu în aceeași zi.

Ea a declarat: „Nu m-aș fi gândit niciodată că voi câștiga așa ceva. Voi face ca acest lucru să conteze”.

Acest lucru vine după ce o femeie din British Columbia, Canada, a câștigat 3 milioane de lire sterline la extragerea Classic Jackpot din 21 decembrie, după ce inițial crezuse că a câștigat doar 3.000 de lire sterline.

Geraldine Ettinger trecuse doar pe la magazinul local pentru a cumpăra biletul, pentru a evita vremea geroasă, și a fost uluită după ce a obținut un mega jackpot.

Norocoasa nu a știut că a câștigat un premiu mult mai mare decât cele 3.000 de lire sterline până când un angajat emoționat i-a dat vestea.

Geraldine le-a spus oficialilor British Columbia Lottery Corporation:

„Este de necrezut. Mă simt foarte binecuvântată și recunoscătoare.

Rezoluția mea de Anul Nou a fost să mă distrez mai mult decât anul trecut și cred că acum voi reuși să realizez acest lucru!”