21 nov. 2022 | 18:39

Bărbatul care a câștigat 33 de milioane la loto, îi învața și pe alții cum să câștige. „Este extrem de dificil”

ULTIMA ORĂ
Bărbatul care a câștigat 33 de milioane la loto, îi învața și pe alții cum să câștige. „Este extrem de dificil”

Jucătorul profesionist David Walsh, care a făcut bani uriași pariind pe curse, loterii și jocuri de noroc, a dezvăluit trucurile care l-au ajutat să încaseze sume uriașe de bani.

Pariorul profesionist a dezvăluit trucul care l-a ajutat să obțină o victorie uriașă de 33 de milioane de lire sterline într-o serie de pariuri la loto cu un grup de prieteni.

Australianul David Walsh, în vârstă de 61 de ani, împreună cu prietenii săi, ca parte a unui sindicat, cheltuie sume importante de bani la pariuri în fiecare an.

Pariând între ei, grupul a adunat miliarde de dolari în pariuri de-a lungul anilor, iar bărbatul de 61 de ani a dezvăluit de atunci trucurile care l-au ajutat să adune milioane de dolari în câștiguri.

Pentru aceste milioane este nevoie de un „sistem care să funcționeze”, pe care Walsh pare să-l fi stăpânit în mai multe pariuri majore.

Sistemul care a funcționat 20 de ani

Vorbind investitorilor la Conferința Sohn Hearts and Minds din Tasmania, Australia, el a susținut că succesul său s-a datorat pur și simplu norocului.

El a spus: „Să găsești un sistem care să funcționeze, să fie stabil și să funcționeze mult timp este extrem de dificil. Dacă ai un sistem care funcționează de 20 de ani, nu este ca urmare a îndemânării.

Dobândești sistemul care a funcționat prin noroc, apoi, odată ce a funcționat, s-ar putea să continue să funcționeze.”

Cu toate acestea, el a avertizat că eșecul este după colț de cele mai multe ori, nouă din zece persoane ajungând la faliment din cauza pericolelor jocurilor de noroc.

Walsh a adăugat cu privire la succesul său: „Cohorta de aici este, probabil, o cohortă care a avut în mare parte succes.

Dar există o altă cohortă care ar umple un stadion de oameni, care au realizat în mod similar strategii adecvate, care fie le-au supraapreciat, fie au ales pur și simplu strategii care nu au funcționat pe termen lung sau nu au reușit să mențină aceste strategii.

Dar nu există nicio diferență în ceea ce privește nivelul de îndemânare al celor care au eșuat și al celor care au reușit.”

Walsh a remarcat că pe același noroc se bazau investitorii atunci când au mers pe piața bursieră, a spus el într-un discurs susținut la Conferința Sohn Hearts and Minds.