Ce urmează pentru Destiny 2: Cele mai importante anunțuri de la Bungie

de: Andrei Tilimpea
20 08. 2023

Bungie a previzualizat conținutul viitor după ce fanii s-au înfuriat împotriva stării jocului.

Comunitatea Destiny 2 a evoluat de când evenimentul State of the Game, de la începutul acestei luni, nu a reușit să abordeze ceea ce unii fani văd drept probleme esențiale cu versiunea modernă a MMO-ului științific al lui Bungie. Acum, directorul jocului Joe Blackburn a făcut pasul neobișnuit de a se adresa direct comunității într-un nou videoclip care promite o armură Eververse gratuită în sezonul 22 și un pachet de hărți PvP gratuit pentru Crucible în 2024.

„Cu câteva săptămâni în urmă, am lansat o comunicare privind starea jocului care nu era la standardele noastre pentru ceea ce v-ați așteptat cu toții pentru aceste tipuri de comunicări”, a spus Blackburn într-un videoclip din 15 august înregistrat la biroul său de acasă.

Schimbare în bine

Apoi a continuat în următoarele 15 minute pentru a stabili așteptările pentru Destiny 2 Showcase din 22 august, care dezvăluie mai multe despre extinderea The Final Shape de anul viitor (va fi concentrată pe idei de nivel superior, adresate fanilor ocazionali) și abordează unele dintre cele mai importante puncte ale controversei apărută din postarea de pe blog State of the Game de la începutul lunii august. Acestea au avut de-a face în mare parte cu starea actuală a PvP-ului, care se află undeva între neglijare benignă și abandon total, și seturi de armuri rituale pe care jucătorii erau obișnuiți să le vadă împrospătat în fiecare an.

Pe partea Crucible, Blackburn a promis o nouă echipă de dezvoltare PvP simplificată, care poate decide asupra modificărilor și a noului conținut și poate comunica aceste modificări comunității mai devreme. În timp ce Destiny a fost întotdeauna în primul rând un joc axat pe PvE, meciurile Crucible au fost un pilon mult mai important în viața de zi cu zi a jucătorilor. O mare teamă, care a fost întotdeauna nefondată, a fost că dezvoltarea de către Bungie a shooterului de extracție Marathon a însemnat recent că resursele de dezvoltare PvP s-au îndepărtat complet de Destiny.

Până în acel moment, el a spus că sistemul actual de injectare periodică a unei noi hărți PvP în joc nu a ajutat. În schimb, planul este de a lansa o grămadă de hărți împreună, ca parte a unui pachet de hărți gratuit, în 2024, care experimentează cu o mulțime de idei noi și distruge modul stilted cu mult mai multă energie și entuziasm, toate în același timp.