Televizorul cu care nu ai ce face, dar pe care o să-l cumperi: ce este TinyTV 2
S-ar putea să ai nevoie de niște pensete pentru a roti cadranele.
Ecranele din sufragerii continuă să devină din ce în ce mai mari pentru consumatorul mediu. De-a lungul anilor, am trecut de la cutii relativ mici, dar incredibil de grele, cu ecrane în față, la panouri plate uriașe pe care le instalăm pe pereții noștri.
TinyTV 2 este un dispozitiv care este fermecător și practic nu are o funcție sensibilă, făcându-l în esență perfect. Deși funcționează cu siguranță, acest ecran foarte mic nu este tocmai ceva pe care ai dori să vizionezi un lungmetraj. Este doar puțin mai mare decât bănuț, cu dimensiuni de 26,3 mm x 23,8 mm x 21,9 mm și vine cu un design TV în stil cutie completă, complet cu picioare mici de televizor.
Specificații tehnice
Noul TinyTV 2 este, desigur, un alt proiect excelent alimentat de Raspberry Pi. Această unitate rulează procesorul Raspberry Pi RP2040, care este un micro-controler grozav care are doar 7 mm x 7 mm.
Ecranul, deși este mic, are un panou IPS de 135×240, care poate fi pornit prin intermediul butonului de pornire din partea de sus a unității. Există un receptor IR pentru o telecomandă, butoane rotative pentru a schimba manual canalele și volumul și un difuzor orientat în față.
În spate poți găsi conectorul USB-C care poate fi folosit pentru a încărca până la 8 GB de înregistrări video pe ecran. La o rezoluție atât de scăzută, ai putea încadra o cantitate destul de mare de content pe această unitate și apoi să o vizionezi la o rezoluție dureros de mică. Acest port este folosit și pentru a reîncărca bateria care oferă puțin peste 2 ore de funcționare.
Ca întotdeauna, este bine să fii puțin precaut cu proiectele Kickstarter, dar acesta va fi probabil un pariu sigur. TinyCircuits este compania din spatele acestuia, care are o mică temă în activitatea sa.
Compania produce tot felul de produse minuscule grozave, inclusiv un pian de dimensiunea unei halbe, o mică sabie laser și un kit arcade atomizat. Magazinul online este plin de lucruri mici ciudate pe care nu știai că le vrei până nu le-ai văzut.