Apariție bizară. Ce a făcut un bărbat după ce a câștigat 30 de milioane de dolari la Loto

de: Dumitrescu Andrei
01 11. 2022

Un bărbat din sudul Chinei care a câștigat la loterie puțin sub 220 de milioane de yuani (30,6 milioane de dolari) a declarat că nu le-a spus soției și copilului său, deoarece se temea că banii i-ar putea face aroganți și leneși.

Bărbatul, identificat cu pseudonimul Li, a cumpărat 40 de bilete de loterie pentru 80 de yuani (11 USD) în regiunea autonomă Guangxi Zhuang, iar fiecare bilet conținea aceleași șapte numere.

Toate cele șapte numere au fost nimerite, ceea ce echivalează cu o plată de 5,48 milioane de yuani pe bilet, ceea ce înseamnă că totalul a ajuns la puțin sub 220 de milioane de yuani.

Bărbatul a mers la Centrul de distribuire a loteriei Guangxi Welfare din Nanning, capitala regiunii, pentru a-și primi premiul în 24 octombrie. Li a donat, de asemenea, 5 milioane de yuani în scopuri caritabile.

Apariția bizară, un mod creativ de protejare a identității

Li s-a îmbrăcat într-un costum de desen animat în timpul ceremoniei de prezentare a cecului, un mod creativ de a proteja identitatea câștigătorilor care a devenit popular în China.

Deși a fost încântat de câștigarea banilor, bărbatul a declarat că a încercat să își stăpânească entuziasmul și nu a spus nimănui, inclusiv familiei sale.

„Nu le-am spus soției sau copilului meu. Sunt îngrijorat că s-ar putea să se simtă superiori celorlalți oameni și nu vor munci sau studia din greu în viitor”, a declarat acesta, potrivit sursei citate.

Li va lua acasă 24 de milioane de dolari după ce va dona cele 5 milioane de yuani în scopuri caritabile și va fi impozitat cu 43 de milioane de yuani.

Li a declarat că este un „fan loial” al loteriei și că a cumpărat bilete în mod regulat timp de peste un deceniu. El a spus că a ales aceleași șapte numere în ultimii ani pentru că acestea „păreau plăcute”. De data aceasta, loialitatea față de aceste numere a dat roade masive.

„Am câștigat doar câteva zeci de yuani în trecut”, a declarat Li, citat de Agnes. „Consider cumpărarea biletelor de loterie ca fiind un hobby, iar familiei mele nu-i pasă. În plus, nu cheltuiesc mulți bani pe ea, iar loteria îmi oferă o rază de speranță.”