Loteria Română îmbrățișează internetul: cum poți să câștigi bani online în 2022, ce poți să te joci

Loteria Română îmbrățișează internetul: cum poți să câștigi bani online în 2022, ce poți să te joci

În timp ce piața de pariuri online și jocuri pe internet cu câștiguri reale a explodat în ultimii doi ani, Loteria Română a rămas o instituție antichizată. Lucrurile s-au schimbat însă acum, iar veștile sunt bune pentru amatorii de câștiguri rapide.

Loteria Română este o instituție de stat pe care cei mai mulți dintre noi o asociază cu Loto 6/49 sau Loto Pronosport. În realitate, autoritatea oferă o serie stufoasă de jocuri și servicii, iar de acum înainte, câteva dintre ele vor fi disponibile și online. Anunțul pe marginea acestui subiect a fost făcut printr-un comunicat al instituției.

Loteria Română, pe internet: ce poți câștiga

”Loteria Română are în vedere reintroducerea în portofoliul de produse al companiei a pariurilor în cotă fixă şi introducerea pariurilor sportive online. În acest sens s-a lansat un anunţ public internaţional pe site-ul Loteriei Române . Anunţul a fost transmis şi către cele mai importante asociaţii internaţionale de profil The European Lotteries https://www.european-lotteries.org/ şi World Lottery Association https://www.world-lotteries.org/, precum şi către reviste internaţionale de specialitate”, se arată într-un comunicat al Loteriei, scrie Agerpres.

Ca referință, pariurile sportive în cotă fixă ocupă un loc foarte important pe piața internațională a jocurilor de noroc, iar interesul pentru ele a crescut foarte mult și în România. ”Reintroducerea în portofoliul de produse al companiei a pariurilor în cotă fixă reprezintă un răspuns la aşteptările jucătorilor Loteriei Române şi, totodată, încă o etapă în dezvoltarea companiei, care este unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa jocurilor de noroc”, se mai arată în comunicat.

Ca un detaliu important, Loteria Română este deschisă și la colaborări cu alți operatori de jocuri de noroc de pe teritoriul României pe acest segment de piață. Pentru exploatarea jocurilor de noroc de tip pariuri în cotă fixă şi pariuri sportive online, părțile interesate trebuie să depună propunerile de conlucrare/colaborare până la finalul lunii ianuarie 2022.
Citește și: