VIDEO Radu Drăgușin a surprins total când a spus care e cea mai faimoasă persoană din agenda telefonului. Despre cine e vorba

de: Beatrice Dumitru
18 01. 2024

Radu Drăgușin s-a transferat la Tottenham și a debutat în Premier League. Atmosfera la Spurs este una foarte relaxată, iar fundașul s-a integrat foarte bine. Într-unul dintre jocurile care s-au făcut la baza de pregătire, internaționalul român a fost întrebat care e cea mai faimoasă persoană din agenda sa telefonică, iar răspunsul i-a dat gata pe coechipieri.

Persoana cea mai faimoasă din agenda telefonului lui Radu Drăgușin

Radu Drăgușin s-a transferat de la Genoa la Tottenham și a devenit cel mai scump jucător din istoria fotbalului românesc, pentru o afacere de 31 de milioane de euro. Fundașul român a semnat o înțelegere valabilă până în iunie 2029, iar salariul este de 50.000 de euro pe săptămână, dar s-a ales și cu un bonusn consistent de 1,5 milioane de euro primit la semnătură.

Tottenham a realizat un material pentru fanii echipei, în cadrul cărora câțiva fotbaliști au fost întrebați „Cine e cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” Printre aceștia s-a numărat și Radu Drăguin. Acesta i-a impresionat pe reporterii lui Spurs, când a răspuns: ”Probabil Cristiano Ronaldo”.

James Maddison a fost singurul care a numit o celebritate din afară sportului, pe cântărețul Robbie Williams: ”Probabil Robbie Williams. Cred că e în Australia acum. Putem încerca să îl sunăm, dar nu cred că e în țară. Probabil doarme”.

Radu Drăgușin a fost coleg cu Cristiano Ronaldo

Internaționalul român a împărțit vestiarul cu Cristiano Ronaldo, în perioada în care a evoluat la prima echipă a lui Juventus, în mandatul lui Andrea Pirlo.

În anul 2021, într-un interviu, Radu Drăgușin a vorbit despre starul portughez, despre care a spus că toată lumea îl respecta, dar nu se uita niciodată de sus la colegii lui. ”Nu era deloc un tip de neatins”. Pentru jucătorul român, CR7 a fost un model de urmat , acesta fiind și cel care l-a ajutat să aibă un fizic impresionant la cei 21 de ani ai săi.

Citește și: Cum l-a ajutat Cristiano Ronaldo pe Radu Drăgușin să aibă un fizic impresionant: ”Să îl suni din partea mea”

A avut pe cineva în vestiar care l-a impresionat când era la Juventus, pe Cristiano Ronaldo. Era ceva special. Își făcea programul după antrenament, timp de o oră. 15 minute criosaună, 15 minute saună, 15 minute alergare, saună, pizza obligatoriu duă meci”, a povestit Florin Manea,agentul lui Radu Drăgușin, cu ceva timp în urmă.

Programul lui Radu Drăgușin la Tottenham

Radu Drăgușin petrece multe ore la baza de pregătire a clubului. El începe ziua la 9 dimineața cu micul dejun și apoi lucrează la sala de fitness. După care urmează antrenamentul propriu-zis, încă o sesiune în sală și refacere. Toate activitățile durează până la ora 16:00, deci un interval de șapte ore pe care și le petrece în baza de pregătire din nordul Londrei.

Citește și: Câți bani a încasat Radu Drăgușin la semnătură, suma este uriașă. Are și bonus la fiecare meci. Datele contractului cu Tottenham

Baza lui Tottenham a costat 70 de milioane de lire sterline, iar fundașul a remarcat imediat diferențele față de condițiile de la Genoa. ”Oricum îi plăcea lui să se antreneze. Mi-a spus ‘o să dorm în sala de fitness, la cât de bune sunt toate condițiile!’”, a afirmat agentul Florin Manea.