Filmul de pe Netflix care te „înfierbântă”: Magic Mike’s Last Dance, mai fierbinte decât vremea de afară

de: Andrei Simion
21 06. 2024

Magic Mike’s Last Dance este cel de-al treilea film din seria Magic Mike, avându-l în rolul principal pe Channing Tatum, care îl interpretează pe dansatorul cu inimă mare, Mike Lane. Regizat de Steven Soderbergh, filmul de pe Netflix continuă să exploreze viața și pasiunile lui Mike, oferind o încheiere a trilogiei care a început în 2012.

Filmul de pe Netflix care îți ridică pulsul

În filmul de pe Netflix Magic Mike’s Last Dance, găsim personajul principal într-un moment de răscruce. După ce și-a pierdut afacerea cu mobilă în timpul pandemiei, Mike lucrează ca barman la evenimente în Miami. Aici îl întâlnește pe Max (Salma Hayek Pinault), soția înstrăinată a unui bogătaș londonez, care îi oferă lui Mike o sumă exorbitantă pentru un ultim dans. După o scurtă ezitare, Mike acceptă, și experiența se dovedește a fi atât de extraordinară pentru Max, încât ea îl invită să vină cu ea la Londra pentru a crea și coregrafia o producție scenică care să aducă experiența Magic Mike în West End1.

Filmul de pe Netflix se transformă într-o dramă de culise, urmărindu-i pe Mike și Max în timp ce învață să fie un cuplu și colaborează la spectacol, încercând să-l salveze de la închidere din cauza codurilor arhitecturale ale districtului istoric și alte obstacole1. Magic Mike’s Last Dance este descris ca un patchwork care se ia absolut serios ca divertisment, dar abordează alte ambiții cu lejeritate. Există numere de dans, contrivănții melodramatice romantice și afectațiuni ciudate, dar intrigante, din secolul al XIX-lea.

Magic Mike’s Last Dance, preferat de români

Criticii au avut opinii mixte despre film. Unii au apreciat abordarea sa unică și distractivă, în timp ce alții au considerat că este cea mai slabă parte a trilogiei și poate un pic anticlimactică după evenimentele din filmul anterior23. Cu toate acestea, Magic Mike’s Last Dance oferă o oportunitate pentru Soderbergh și Tatum de a încerca ceva nou cu aceste personaje și de a se distra în acest proces2.

În concluzie, Magic Mike’s Last Dance cu siguranță oferă o încheiere interesantă pentru povestea lui Mike Lane, cu toate complicațiile și strălucirea sa caracteristică. Este un film care va atrage atât fanii seriei, cât și pe cei interesați de dramele de culise și dinamica relațiilor artistice.