Channing Tatum se întoarce în „Magic Mike 3”. Când va fi lansat și unde

Channing Tatum se întoarce în „Magic Mike 3”. Când va fi lansat și unde

Anunțul lansării părții a treia a celebrei francize „Magic Mike” a fost făcut chiar de Channing Tatum, pe contul acestuia de Twitter.

În 2012, „Magic Mike” devenea unul dintre cele mai apreciate filme, plasându-l pe Channing Tatum în rândul vedetelor de prim rang, de la Hollywood.

După 9 ani de la debutul primului film și după 5 ani de la debutul celui de-al doilea, regizorul Steven Soderbergh și scriitorul Reid Carolin sunt gata să se întoarcă în franciză, pentru runda a treia. 

Channing Tatum a dat vestea cea mare pe Twitter

Warner Bros. se pregătește de producția „Magic Mike’s Last Dance”. Așa cum era de așteptat, Channing Tatum va reveni în rolul lui Mike Lane, în timp ce regia va fi asigurată de Soderbergh. Producția va avea parte de o premieră exclusivă, pe HBO Max (data lansării oficiale nu este cunoscută). Gregory Jacobs, care a regizat filmul din 2015, „Magic Mike XXL”, revine, la rândul său, alături de Nick Wechsler, Reid Carolin și Peter Kiernan.

Channing Tatum a confirmat vestea pe conturile sale de socializare, inclusiv pe Twitter, postând o fotografie a scenariului.

Primele două filme au avut încasări de aproape 300 de milioane de dolari, în întreaga lume și, în 2017, franciza a dat naștere spectacolului „Magic Mike Live”. Acesta s-a lansat în Las Vegas și s-a extins rapid la nivel internațional, ajungând pe scene importante din Marea Britanie, Germania sau Australia. De altfel, „Magic Mike Live” tocmai și-a anunțat primul turneu multianual din America de Nord, fiind lansat pe 6 aprilie în Nashville, ulterior și în Miami. Alte orașe ar urma să fie anunțate, în perioada imediat următoare. 

„Există, oare, cineva mai carismatic și mai atrăgător decât Magic Mike?”, s-a întrebat Toby Emmerich, președintele Warner Bros. Pictures Group. „Suntem încântați să revenim alături de Channing, Steven și echipa lor de creație, pentru a aduce înapoi minunata combinație de dans, dramă, romantism și umor, specifică lui Magic Mike”, a continuat acesta. 

În paralel, Tatum va juca într-un alt film cu potențial. „Dog” va fi lansat în februarie 2022.

Citește și: