Milioane de clienți ai Băncii Transilvania, mare atenție. S-a produs marea schimbare

de: Alexandru Puiu
30 07. 2023

Clienții Băncii Transilvania trebuie să știe că, de acum, au parte de mai multe soluții din partea gigantului local.

Banca a decis să lanseze aplicația de business BT Go, care va aduce o serie de beneficii fără precedent clienților de la noi din țară.

Ce trebuie să știe toți românii care sunt clienți ai Băncii Transilvania

Concret, iată câteva dintre funcționalitățile BT Go în această etapă-pilot:

Deschidere online de cont curent în lei și valută;
Transfer de bani între conturi proprii și către partenerii de business;
Vizualizare tranzacții și generare extrase de cont;
Emitere și plata facturilor;
Încărcare documente – facturi, bonuri, contracte.

„În general, utilizând aplicațiile bancare obișnuite, firmele își gestionează conturile: fac plăți, schimburi valutare, se uită peste tranzacții. În BT Go construim gândindu-ne la cum funcționează firmele în viața de zi cu zi, adăugând funcționalități pentru managementul firmei, de la bani, conturi sau facturi. Este o etapă pe care o abordăm gradual, explorăm, testăm și implementăm. Ne uităm la nevoi prin ochii antreprenorilor și astfel avem șanse mai bune să realizăm ceva util. Astăzi clienții băncii pot utiliza mai multe aplicații dezvoltate de BT de-a lungul anilor. Gradual, pe măsură ce BT Go crește ca număr de functionalități și beneficiari, va deveni principala aplicație pentru companii a băncii noastre”, declară Tiberiu Moisă, Director General Adjunct IMM & MidCorporate, Banca Transilvania.

Din fericire, acesta nu e singura noutate despre care trebuie să afle clienții BT în această perioadă. BT îți poate fi de mare folos nu doar ca bancă, ci și ca sursă de profit și de protecție pentru banii tăi, dacă alegi să investești în ea pe piața de capital. Concret, dacă ești în căutarea unei soluții simple și rapide de a-ți înmulți banii și de a face profit, ai putea să te orientezi către bursă.

Bursa de Valori București (BVB), are o reputație excelentă care constă în faptul că, de-a lungul anilor, clienții au reușit să-și protejeze banii de inflație, dar randamentele mari le-au adus mai mult decât o umbrelă de siguranță în fața devalorizării, așa că au făcut și profit.

„Acţiunile Băncii Transilvania (simbol bursier TLV), cea mai mare instituţie de credit din România, se apreciau miercuri, la ora 17:00 cu 3,9%, pe fondul unor tranzacţii de 30,2 mil. lei, la un preţ de 21,8 lei, aceasta fiind cea mai bună şedinţă de tranzacţionare din 2023.

Lichiditatea totală era de peste 110 mil. lei, ceea ce înseamnă că banca de la Cluj a asigurat aproape o treime din valoarea tuturor tranzacţiilor. Următoarele cele mai lichide acţiuni erau Fondul Proprietatea (24,9 mil. lei) şi OMV Petrom (15,8 mil. lei), conform datelor agregate de ZF de la Bursa de Valori Bucureşti”, conform unei analize ZF.