29 iul. 2023 | 14:11

Vali Vijelie și-a asigurat viitorul. În ce a investit celebrul manelist: “Eu am înlocuit alți soliști și alții vor veni să mă înlocuiască pe mine” EXCLUSIV VIDEO

Monden
Vali Vijelie și-a asigurat viitorul. În ce a investit celebrul manelist: “Eu am înlocuit alți soliști și alții vor veni să mă înlocuiască pe mine” EXCLUSIV VIDEO

Vali Vijelie este unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică de petrecere. Se bucură de succes, dar și de un confort financiar pe măsură. În interviul exclusiv acordat pentru Playtech Știri, Vijelie ne-a mărturisit că a urmat sfatul tatălui său și și-a asigurat viitorul.

Vali Vijelie a decis în urmă cu câțiva ani să investească în imobiliare, decizie care s-a dovedit a fi inspirată, manelistul fiind conștient că, la un moment dat, se va retrage din muzică.

Vali Vijelie și-a dedicat viața muzicii, cel care l-a inspirat în alegerea acestei meserii fiind chiar vărul său. Deși are 4 copii, artistul susține că niciunul nu e atras de domeniul în care celebrul lor tată face performanță.

Vali Vijelie cântă de aproape 4 decenii

Playtech Știri: Care ar fi secretul longevității carierei dvs?

Vali Vijelie: Tot ce faci, să faci din suflet! Și eu am o vorbă: ce sădești, aia culegi! Când ai să-ți faci meseria din inimă, din suflet și nu o să pui banii pe primul loc, atunci ai să reușești.

Câți ani de muzică de petrecere aveți?

Deci… dacă eu cânt la petreceri de la vârsta de 14 ani și am 53?

Cine v-a îndemnat să vă valorificați acest talent?

Eu mă trag dintr-o familie de lăutari muzicanți, la noi și câinele cânta! La mine în familie mama cânta, tata cânta, verii mei, toată lumea cânta. Idolul meu este și va rămâne Mircea Vijelie, cel care cântă muzică de petrecere, muzică pură lăutărească, iar eu l-am divinizat tot timpul. Și datorită lui m-am apucat de cântat, mulțumesc lui Dumnezeu unde am ajuns și va fi de la foarte bine în sus.

Ce satisfacție are Vali Vijelie

Cea mai mare mare realizare pe care ați avut-o pe plan profesional care ar fi?

Melodiile pe care le-am făcut, care, probabil când nu voi mai fi eu – eu cred că trăiesc ca broasca 400 de ani, glumesc -, o să rămână și o să le cânte toată lumea. Asta e, melodiile pe care le faci, atunci când ai nu hituri, șlagăre, șlagărele rămân o viață întreagă. Și unde mergi auzi că toată lumea cântă și se distrează pe melodiile tale, ai satisfacție.

Dar financiar în ce ați investit?

Chiar aici unde vă aflați, în spate, se află Residence Năsăud. Am investit aici și am investit peste tot. Eu investesc în imobiliare.

Vali Vijelie știe să facă bani

Deci aveți o plasă de siguranță, cum s-ar spune, dacă vă retrageți la un moment dat din muzică.

Tatal meu avea o vorbă: băiatul meu, dacă vreodată ajungi bine, învață să faci drum la bani, dacă vrei să fii bine în viață, pentru că orice cal ajunge gloabă. Eu am înlocuit alți soliști și alții vor veni ca să mă înlocuiască pe mine, că așa e legea naturii.

Sacă vrei să trăiești la fel de bine, să nu îți lipsească nimic, pentru că avem foarte multe exemple care au câștigat foarte mulți bani și nu au știut că o să vină timpurile care sunt acum, eu m-am gândit: trebuie să fac ceva cu cât câștig eu – 10 lei, 15 lei – pentru viitor.

Vali Vijelie: “Nu cântă niciun copil de-al meu”

Vă moștenește cineva din familie talentul muzical? Aveți cui să predați ștafeta mai departe?

Nu, la mine în familie nu cântă niciun copil de-al meu. Toți trebuie să muncească și în rest îi susține tăticul.

Citește și: Câți bani a câștigat Vali Vijelie într-o noapte la Hanul Drumețului: ‘Banii erau în sacoșă’

Video: Daniel Bălan

Parteneri
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Redactia.ro
Mihai Trăistariu, reacție dură după ce Eurovision-ul a fost câștigat de non-binar-ul Nemo! „E o cerșeală de voturi”
Click.ro
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
Digi24
'Mi-am scos uterul, trompele uterine și ovarele'. O vedetă îndrăgită fost diagnosticată cu cancer la 42 de ani
Unica.ro
Modificarea regulilor RCA. Șoferii ar putea primi o listă cu ateliere service agreate de asigurători
EVZ.ro
Star Matinal. Dan Ciotoi, luptă cruntă cu boala! Cum a fost salvat artistul, în ultima clipă. A fost la un pas de moarte: ”Dacă întârziam câteva ore...” / VIDEO
Spynews
TEST OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Propunerea a fost deja FĂCUTĂ: „Să fie o examinare adevărată"
Capital.ro
Horoscop 14 mai 2024. Taurii sunt protejaţi de Dumnezeu, Scorpionii își schimbă viața la 180 de grade
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
RUSIA vrea RĂZBOI cu OCCIDENTUL! Avertismentul care dă fiori ÎN EUROPA
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Horoscop săptămânal 13 - 19 mai 2024: Taurii au o perioadă deosebită în viața lor
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro