Mihai Stoica vrea „o țară ca afară” și propune o revoluție în fotbalul românesc. „Am început să mă tem”. Ce l-a înfuriat pe conducătorul FCSB

de: Sorin Barbu
03 10. 2023

Gigi Becali i-a criticat pe jucători, după egalul cu Universitatea Cluj, din etapa cu numărul 11, dar Mihai Stoica își continuă lupta cu arbitrii din SuperLiga României. Oficialul FCSB cere ca toate discuțiile dintre cei care conduc meciurile de fotbal să fie date publicității, așa cum se întâmplă în campionatul italian.

Mihai Stoica este supărat pe deciziile arbitrilor de la meciul FCSB – Universitatea Cluj 2-2

Oficialii FCSB se contrazic din nou! Gigi Becali a fost realist și i-a criticat pe jucători, după ce roș-albaștrii au condus de două ori în partida cu Universitatea Cluj, dar au fost egalați, după un lanț de erori. Finanțatorul clubului i-a pus la zis pe Andrea Compagno și David Miculescu, jucători care l-au costat peste trei milioane de euro.

Mihai Stoica nu are aceeași părere și își contrazice din nou patronul în studiourile de televiziune. Președintele Consiliului de Administrație își continuă lupta cu arbitrii în emisiunile de la postul de televiziune unde este invitat permanent. Mihai Stoica a identificat mai multe probleme la duelul dintre FCSB și Universitatea Cluj.

„Nu m-a mulțumit arbitrajul, e al treilea meci pe care nu îl câștigăm din cauza arbitrajului. E grav ce se întâmplă, pentru că fazele se întâmplă la 2-1.

Când se greșește flagrant împotriva noastră nu se discută mai deloc, când s-a greșit o dată, în favoarea noastră, s-a vorbit foarte mult. Să tot greșești precum Kovacs și după să arbitrezi în Arabia Saudită”, a tunat oficialul FCSB.

Mihai Stoica vrea să asculte discuțiile arbitrilor

Mihai Stoica propune ca discuțiile din camera VAR să fie date publicității. În campionatul italian s-a luat de mult această decizie, după ce conducătorii cluburile au ajuns la un acord în acest sens, oficialul formației patronate de Gigi Becali are în vedere două faze controversate. În prima, Vătăjelu l-a faultat în careu pe Alexandru Băluță, iar în a doua același jucător de la Universitatea Cluj a atins mingea cu mâna. „Centralul” Ionuț Coza a lăsat jocul să continue, dar Ion Crăciunescu a spus că trebuia să acorde lovituri de la 11 metri.

„Mie îmi pare rău că unii conducători din România poate că sunt speriați, dar cred că e momentul să facem ceea ce fac italienii, adică să dea publicului toate discuțiile din cabina VAR. Dacă nu facem asta, înseamnă că ascundem ceva.

E o problemă că am ratat exasperant, parcă n-am mai avut spiritul acela, parcă n-am mai fost altruiști ca la alte meciuri”, a continuat Mihai Stoica.

FCSB are 26 de puncte și ocupă primul loc în SuperLiga României având patru puncte mai mult decât principala urmăritoare, CFR Cluj.