Jose Mourinho a dezvăluit că știe un singur nume în limba română. Giovanni Becali a venit imediat cu replica

de: Beatrice Dumitru
25 09. 2023

Jose Mourinho a luat prin surprindere pe toată lumea la Tiraspol, după partida Seriff – Roma, când a mărturisit că știe un singur nume în limba română. Când a auzit, Giovani Becali a venit cu replica și a vorbit despre relația specială pe care o are cu antrenorul portughez.

Dialogul lui Jose Mourinho cu jurnaliștii de la Tiraspol

Jose Mourinho a fost prezent săptămâna trecută, la Tiraspol pentru meciul Roma – Sheriff, în grupele Europa League. Tehnicianul portughez a fost pus să spună un cuvânt în limba român și atunci a dezvăluit care este singurul pe care îl știe. A pronunțat numele ”Becali”.

Dialogul dintre Jose Mourinho si jurnaliști

Jurnaliști: Puteți spune ceva în limba română, vă rog?
Mourinho: În română?!
Jurnaliști: Da, în română.
Mourinho: Nu vorbesc limba română.
Jurnaliști: Vă învățăm noi. Doar un cuvânt!
Mourinho: Cunosc doar un nume în română.
Jurnaliști: Ce nume?
Mourinho: Becali!

Giovanni Becali a reacționat și a vorbit despre relația specială pe care o are cu Jose Mourinho. Acesta a mărturisit că el și antrenorul Romei sunt prieteni de aproape 28 de ani și că se sună înaintea meciurilor importante.

Giovani becali este impresar.

”Prietenia noastră îndelungată, de aproape 28 de ani, l-a făcut să spună asta. Dar cred că spus-o despre toată familia Becali, pentru că îi cunoaşte bine şi pe Victor, şi pe Gigi.

Da, este adevărat că are o relaţie specială cu mine. Ne sunăm, ne anunţăm, ne dăm curaj înainte de meciuri, de naţionale. Îmi e prieten, îi cunosc familia, îmi cunoaşte familia. 

Citește și: Cum a reacționat „mafiotul” Giovanni Becali când i s-a furat mașina. „Nevasta mea stătea la geam, la două dimineaţa”

Am vorbit ultima dată cu două zile înainte de Sheriff – Roma. Da, pentru că aveam nevoie să vorbesc cu «capo» (n.r. şeful) marketing şi atunci el l-a chemat, i-a spus că o să-l caute Giovani din partea lui”, a spus Giovani Becali, potrivit Orange Sport.

Cu ochii pe jucătorii români

Impresarul a mai afirmat că Jose Mourinho este atent la fotbalul românesc, dar până acum nu a putut să ia la echipele pe unde a antrenat jucători din țara nostră. În schimb, Giovanni Becali a spus că ”The Special One” ar putea să vină în România în această toamnă.

Citește și: Cum l-a convins Giovanni Becali pe Roman Abramovich să-i dea bani pentru un bolid Rolls-Royce. Discuția fabuloasă cu magnatul rus

”Cunoaşte tot ce se mişcă aici, pe Borza, pe Mazilu, pe Man. Dar, deocamdată, la echipele pe unde a fost nu a putut să ia un jucător român.

Când se va naşte un jucător român foarte valoros şi Dumnezeu îi va da şi lui sănătate să mai antreneze încă zece ani, dacă voi trăi şi eu încă zece ani, atunci, probabil, va fi timpul să-i dau un jucător”, a adăugat Giovani Becali.

Jose Mourinho a fost în vizită la Gigi Becali

Datorită prieteniei cu Giovanni Becali, Jose Mourinho a fost în țara noastră în anul 2008, pe vremea când pregătea pe Inter Milano, și a fost prezent la meciul România – Franța, din preliminariile CM 2010. Antrenorul portughez i-a făcut o vizită și lui Gigi Becali, la palat, unde a fost întâmpinat de patronul FCSB cu șampanie.

Citește și: Dezvăluiri uimitoare făcute de Giovanni Becali despre Gigi Becali. Discuție incredibilă între cei doi veri: ”Știi cum scap de draci?”

„A fost o întâlnire frumoasă, prietenească. Mă fac frate de sânge și cu Mourinho. E prima dată când îl văd și mi-am dat seama repede că nu e acel Mourinho arogant de la tv. Având în vedere imaginea pe care o are ca antrenor, se poate spune că e cel mai important invitat al meu”, povestea Gigi Becali, după întâlnirea cu ”The Special One”.

Jose Mourinho a anterenat doi români în cariera sa: pe Adrian Mutu, la Chelsea, și pe Cristi Chivu, la Inter Milano.