26 mai 2023 | 09:16

Prețul corect. Giovanni Becali a dezvăluit câți bani ar putea să obțină FCSB din vânzarea lui Florinel Coman

Știri generale
Prețul corect. Giovanni Becali a dezvăluit câți bani ar putea să obțină FCSB din vânzarea lui Florinel Coman

Florinel Coman are șanse mari să plece de la FCSB încă din această vară. Atacantul a jucat foarte bine în play-off și Gigi Becali a spus că fără el echipa și-ar fi luat de mult „adio” luptei pentru titlu. Jucătorul este din nou în atenția formațiilor din străinătate, iar Giovanni Becali le-a spus jurnaliștilor de la playsport.ro care este prețul pe care l-ar putea obține vărul său.

Giovanni Becali i-a stabilit prețul lui Florinel Coman

După doi ani și jumătate „de secetă”, Florinel Coman s-a trezit în finalul acestui sezon și a fost unul dintre oamenii care au ținut FCSB în lupta pentru titlu, până la duelul cu Farul Constanța. Mbappe de la FCSB a marcat opt goluri în acest sezon și este din nou în atenția echipelor din străinătate. Prețul lui a scăzut însă destul de mult.

Giovanni Becali a dezvăluit, într-un interviu exclusiv acordat playtech.ro, că Gigi Becali a refuzat pentru el o propunere de 9 milioane de dolari și 40 la sută dintr-un eventual transfer. Acum patronul FCSB trebuie să mai scadă din pretenții. Atacantul a marcat în acest campionat opt goluri, dar în ultimele două a semnat o singură reușită în 38 de partide. Jucătorul FCSB pare să fi depășit perioada proastă.

Acum șase luni, Gigi Becali i-a semnat un document prin care îl informa că poate pleca pentru trei milioane de euro, dar nicio echipă nu  a fost interesată. Acum este cel mai important fotbalist din echipă, iar contractul lui a fost crescut la 30.000 de euro pe lună.

„Florinel a jucat foarte bine în cea de-a doua parte a sezonului. Asta se datorează în primul rând modului în care el are grijă de corpul lui”, a declarat Giovanni Becali în exclusivitate pentru playsport.ro.

Giovanni Becali nu mai este impresarul lui Florinel Coman, dar este posibilă o colaborare dacă va reuși să aducă o ofertă consistentă.

„A fost atractiv pentru cluburile de top când avea 21 de ani, după ce s-a remarcat la Euro U21 din 2019. Atunci s-a vorbit despre o altă sumă de transfer. Acum la 5 milioane, cred că vorbim de prețul corect pentru a-l avea pe Coman”, a mai spus impresarul.

Florinel Teodor Coman se bucura dupa un gol marcat in meciul de fotbal dintre FCSB si CFR Cluj, contand pentru Play-off-ul Superligii Superbet, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, duminica 14 mai 2023. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Giovanni Becali este puțin dezamăgit de Octavian Popescu. Jucătorul a marcat doar trei goluri, deși a jucat în 35 de partide. „El rămâne un jucător talentat, dar trebuie să-și recâștige încrederea”.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
Digi24
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Bela Urasi, milionarul care își afișează banii pe patru roți. Ce bolizi are siguraticul om de afaceri
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Se reține certificatul de înmatriculare al mașinii. Șoferii care rămân pe loc fără drept de circulație
Capital.ro
Tradiții și obiceiuri în a doua zi de Paște. Ce este interzis să faci în Săptămâna Luminată
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
OBLIGATORIU în a doua ZI de PAȘTE! Cum ai NOROC toată viața
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro