Dovada că Simona Halep s-a întors împotriva lui Patrick Mouratoglou. Ce a dezvăluit un apropiat al sportivei

de: Beatrice Dumitru
09 10. 2023

Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj. Una dintre persoanele arătate cu degetul după ce românca a fost depistată pozitiv este antrenorul Patrick Mouratoglou. Iar Halep se pare că s-a întors împotriva echipei acestuia. Ce dezvăluire a făcut un  apropiat al sportivei.

Simona Halep s-a întors împotriva echipei Mouratoglou

Ion Țiriac a fost primul care a lansat în spațiul public ipoteza legată de o greșeală a celor din staff-ul impus Simonei Halep de antrenorul Patrick Mouratouglou. Doar că jucătoarea ar fi transmis că de colaboratorii ei ”nu trebuie să se atingă nimeni”, în acest scandal de dopaj.

Dar se pare că Simona Halep și-a schimbat părearea și s-a îndepărtat de Patrick Mouratoglou și de echipa lui. Cel puțin asta se înțelege din faptul că fostul lider mondial nu a avut nicio reacție la urarea transmisă de francez cu ocazia zilei sale de naștere. Fostul manager de comunicare al Simonei Halep, Cosmin Hodor, a dezvăluit că aceasta s-a întors împotriva echipei Mouratoglou.

Simona Halep, alături de Cosmin Hodor. Sursa foto: Facebook

”Eu am impresia că Simona a fost doar ea singură și cu avocații săi. Nu știu cine a fost lângă ea, cine a susținut-o sau cum a susținut-o. (…)

Eu țin minte cum a fost implicat domnul Ion Țiriac în procesul Andreei Răducan, câtă presiune a pus și cum non-stop a fost acolo. Cineva cu greutate trebuie să fie în spatele tău, care să pună presiune și să se lupte cu tine”,  a declarat fostul manager de comunicare al Simonei Halep, în emisiunea ”Așa-i în tenis” de la ProSport.

”Cred că la asta s-a referit”

După ce a făcut anunțul că a fost depistată pozitiv, Simona Halep a transmis un mesaj în care a menționat, printre altlele, ”Mă simt trădată”. Fostul său colaborator este de părere că aceasta s-a referit chiar la echipa din jurul ei și la antrenorul Patrick Mouratoglou.

”Nu cred că în acel moment ea s-a referit la asta, sincer. Acum aș menține, dar cred că atunci s-a referit la altceva. Acum, dacă ar face declarația asta, cred că la asta s-a referit,” a adăugat Cosmin Hodor pentru sursa citată.

Întrebare în cazul Halep. De ce renumita academie a lui Patrick Mouratoglou lucrează cu firma minusculă din Canada

”Să spună cine a trădat-o”

Cristi Balaj, fostul șef Agenției Naționale Anti-Doping, i-a transmis Simonei Halep că strategia prin care a contestat pașaportul biologic este greșită și o îndeamnă să se apere doar spunând tot adevărul. Mai mult, acesta susșine că ”pașaportul biologic nu poate fi combătut”.

”Refuz să cred că se poate în ziua de azi ca probele să fie contaminate. Îmi doresc să-și demonstreze nevinovăția la TAS. Dacă va fi o decizie în defavoarea ei, consider că a fost păcălită, sau cum susține ea, trădată. Singurul lucru care-i rămâne de făcut este să spună cine a trădat-o”, a declarat Cristi Balaj, fostul șef Agenției Naționale Anti-Doping, pentru sport.ro.

Citește și: Simona Halep l-a dat afară la cerererea lui Patrick Mouratoglou. Mesajul dur al acestuia care lasă loc de interpretări

Simona Halep a primit două suspendări de câte patru ani, care au fost contopite. Una este pentru prezența substanței interzise Roxadustat în sângele său, a doua pentru iregularitățile din pașaportul biologic.