Cristiano Ronaldo riscă să ajungă la închisoare. Acuzații grave la adresa starului portughez

de: Sorin Barbu
04 10. 2023

Cristiano Ronaldo a fost dat din nou în judecată într-un caz pe care credea că l-a închis, din anul 2019, după ce a plătit o sumă importantă. Starul portughez este acuzat de viol și vătămare corporală, iar procesul va avea loc în Statele Unite ale Americii.

Cristiano Ronaldo este acuzat de viol și vătămare corporală

Cristiano Ronaldo a primit o veste care l-a șocat! Starul portughez a aflat că un proces pe care îl credea închis, încă de acum patru ani, a fost redeschis în Statele Unite ale Americii. Este vorba de o acțiune pe care a înaintat-o Kathryn Mayorga, un fotomodel american, care îl acuză de viol și vătămare corporală. Fapta s-ar fi produs în anul 2009.

Jucătorul de fotbal a câștigat mai multe procese cu Kathryn Mayorga și la un moment dat s-a vorbit și de un acord de confidențialitate care l-ar fi costat peste 350.000 de euro. Spera ca în acest fel acuzațiile să dispară.

Jurnaliștii Sky News au aflat că avocații femeii de 38 de ani au înaintat un apel și cer despăgubiri de multe milioane de euro. Kathryn Mayorga susține că acum 14 ani l-a întâlnit pe Ronaldo într-un club din Las Vegas, iar acesta ar fi violat-o și ar fi agresat-o.

Cristiano Ronaldo, acuzat de viol, la câteva luni după ce i-a dat inelul de logodnă Georginei Rodriguez

Cristiano Ronaldo a primit vestea că i s-a redeschis procesul într-un moment în care abia reușise să mai atenueze din tensiunile cu Georgina Rodriguez. Cei doi s-au certat zdravăn pentru că bruneta nu vrea să renunțe la fotografiile provocatoare cu care își răsfață cei 52 de milioane de fani de pe Instagram și care îi oferă un bazin uriaș unde își face publicitate. În presă au apărut chiar informații că cei doi se gândesc să se despartă, gest care l-ar fi costat pe fotbalist 350 de milioane de euro.

Cristiano Ronaldo a marcat 10 goluri în 7 meciuri din acest campionat, în tricoul lui Al Nassr

Fotbalistul a insistat foarte mult să renunțe la aceste postări pentru că în Arabia Saudită aceste imagini nu sunt pe placul șeicilor care îi dau 200 de milioane de dolari pe an. Jumătate din această sumă este achitată de Al Nassr, echipa la care joacă, iar cealaltă jumătate îi ajunge în conturi din reclame și contracte de imagine.

Starul portughez este un punct important în strategia de comunicare a Arabiei Saudite. Conducătorii acestei țări au decis ca un fond de investiții să ofere mai multor cluburi din prima ligă un buget de 17 miliarde de lire sterline, pentru a transfera jucători de mare clasă.