Cristi Chivu, moment de sinceritate în ziua în care a împlinit 43 de ani. „Eu sunt cel care plătesc”

de: Sorin Barbu
27 10. 2023

Cristi Chivu a împlinit joi, 26 octombrie, 43 de ani și a acordat un interviu site-ul oficial al clubului Inter. Antrenorul român a vorbit despre munca lui de la echipa „Primavera”, dar a dezvăluit și că este nevoit să bage mâna în buzunar în momentele în care se enervează și ridică vocea la jucătorii lui.

Cristi Chivu, interviu în ziua în care a împlinit 43 de ani

Cristi Chivu este antrenor la „Inter Primavera”, iar presa din Italia scrie că din vară va fi pe banca unei echipe de seniori pentru că este convins că și-a terminat ucenicia și că este momentul să facă pasul următor. Antrenorul român a fost la un moment dat „în cărți” pentru postul de interimar la Inter, într-o perioadă în care Simone Inzaghi nu s-a simțit deloc bine și se punea problema să fie demis.

Cristi Chivu s-a retras în anul 2014, a făcut școala de antrenori, iar la 43 de ani este convins că are o responsabilitate uriașă față de jucătorii pe care îi antrenează.

„Mă simt, mai mult ca niciodată, cu o responsabilitate de părinte, de antrenor, încerc să le transmit ceva mai mult, chiar şi dincolo de fotbal”, a declarat fostul căpitan al naționalei României.

Cum reacționează Cristi Chivu în momentele în care ridică vocea la jucătorii lui

Cristi Chivu a acceptat în acest interviu să dezvăluie și câteva dintre metodele care l-au adus atât de aproape de inima jucătorilor săi. Antrenorul lui Inter Primavera a recunoscut că este „bun de plată” în momentele în care se enervează și strigă la fotbaliști. Uneori chiar și înjură.

„Vocea nu o pierd niciodată, dar încerc să îmbunătăţesc aspectul acesta, de fiecare dată când exagerez ridicând vocea plătesc eu pizza în vestiar!

Ei ştiu că e modul meu a de a mă comporta. Aştept şi o înjurătură printre dinţi pentru că înseamnă că îmi fac bine treaba. Mi s-a întâmplat doar o singură dată şi am avut 17 meciuri consecutive fără să pierdem şi am câştigat titlul”, a declarat Chivu pentru pagina oficială de Facebook a clubului Inter.

În ziua în care a împlinit 43 de ani, Cristi Chivu a primit un mesaj emoționant de la soția lui. Adelina Chivu a postat o fotografie în careîl sărută și a scris: „O viață așa! La mulți ani, iubirea mea!”, a transmsis Adelina Chivu, pe Instagram.