Comentatorul arab a fost în delir. Cristiano Ronaldo, dublă senzațională pentru Al Nassr – VIDEO

de: Sorin Barbu
25 10. 2023

Cristiano Ronaldo a fost imperial în meciul pe care Al-Nassr l-a câștigat cu 4-3 în Liga Campionilor Asiei. Starul plătit cu 200 de milioane de dolari pe an a marcat o dublă spectaculoasă și a oferit și o pasă decisivă. Comentatorul arab a fost vrăjit de execuțiile lui.

Cristiano Ronaldo a marcat două goluri spectaculoase pentru Al-Nassr

Cristiano Ronaldo a fost omul meciului în care Al-Nassr s-a impus în Liga Campionilor Asiei în duelul de la Riad în care a înfruntat Al Duhail din Qatar, formație unde joacă Philippe Coutinho. Partida s-a desfășurat în Grupa E a competiţiei. Al-Nassr a condus cu 2-0 și 3-1, dar în ultimele minute a avut mari emoții. Tabela a arătat la final 4-3 pentru formația gazdă.

Cristiano Ronaldo a ieșit în lumina reflectoarelor în minutul 25 când a pasat la golul înscris de Talisca, dar a participat și la acțiunea din care a înscris Sadio Mane. Starul portughez și-a trecut de două ori numele pe lista marcatorilor. Prima oară a punctat cu un șut senzațional cu piciorul stâng, iar pe al doilea l-a înscris cu dreptul. Fanii și comentatorul arab au fost în delir și au ovaționat aceste reușite spectaculoase.

În acest sezon, Cristiano Ronaldo a punctat de 11 ori în cele 9 meciuri din prima ligă din Arabia Saudită, dar are și 3 goluri în 4 partide din competițiile internaționale. După trei etape, Al-Nassr are un bilanţ perfect de nouă puncte şi este lider în grupă. Pe locul doi este Persepolis, cu şase puncte, Al Duhail este pe trei, cu un punct, iar ultima poziţie este ocupată de Istiklol, tot cu un punct.

Citește și: Fotbalistul în fața căruia s-a înclinat Cristiano Ronaldo, poveste cutremurătoare

Cristiano Ronaldo, mutare de marketing în Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo a semnat cu Al Nassr un contract de doi ani și jumătate în care va câștiga o jumătate de miliard de dolari, din salariu și contracte publicitare. Starul portughez a lăsat să se înțeleagă faptul că acesta ar putea fi ultimul contract din cariera de jucător și există informații că din anul 2025 ar putea să devină ambasador al Arabiei Saudite.

Citește și: Cristiano Ronaldo, lovit de un fan care a intrat pe teren

Potrivit publicației TCR, Cristiano Ronaldo a decis să se retragă de la Al-Nassr și vrea apoi chiar să investească la acest club, dar nu este clar dacă nu este vorba de un joc de imagine prin care să-i atragă și mai mult pe fanii arabi. Decizia starului portughez ar fi una surprinzătoare, dacă ținem cont că, de-a lungul carierei sale, a fost mai legat de formații precum Sporting Lisabona, Manchester United sau Real Madrid.