Ce poză are Leo Messi la Whatsapp. A fost dat de gol de nepotul său, iar imaginea a devenit virală

de: Beatrice Dumitru
20 09. 2023

Leo Messi este unul dintre cei mai iubiți fotbaliști de pe planetă și este mereu în centrul atenției. Orice detaliu legat de el prezintă interes și la fel s-a întâmplat și după ce s-a aflat ce fotografie are la Whatsapp. Nepotul său l-a dat de gol, iar imaginea a făcut înconjurul lumii.

Imaginea cu Leo Messi care a făcut înconjurul lumii

Leo Messi s-a despărțit în această vară de PSG și a acceptat oferta din SUA, de la echipa lui David Beckham, Inter Miami. Starul argentinian s-a acomodat rapid și a reșit să-și treacă în cont 11 goluri în 11 meciuri, dar și cinci pase de gol.

Dar orice detaliu legat de Leo Messi prezintă interes pentru fanii săi din întreaga lume. Așa s-a întâmplat și când s-a aflat care este fotografia de profil pe care o foloseşte la Whatsapp. Nepotul său, Tomi Messi, a dezvăluit acest amănunt într-un live stream pe platforma Twitch, iar imaginea a făcut înconjurul lumii.

Poza pe care o are Leo Messi la Whatsapp

Poza pe care Leo Messi o are la profilul de Whatsapp îl surprinde în unul dintre cele mai importante momente din carieră. Este vorba despre o fotografie de familie, cu soția sa, Antonela Roccuzzo, și cei trei copii, după finala Cupei Mondiale 2022, din Qatar, trofeu câștigat de Argentina după 30 de ani, notează as.com. Poza o fost făcută chiar pe stadionul ”Lusail”, locul de desfăşurare al finalei cu Franța.

Leo Messi, al treilea fotbalist din istorie în topul realizat de inteligența artificială

După ce a devenit campiona mondial, Leo Messi a câștigat tot ce se putea ca fotbalist și tot mai multe voci îl consideră cel mai bun jucător din toate timpurile. Dar jurnaliștii britanici de la Mirror au vrut să vadă cum arată topul văzut de inteligența artificială.

Citește și: Cristiano Ronaldo, depășit din nou de Leo Messi într-un top. Cinci fotbaliști care au ajuns în Cartea Recordurilor

Astfel, ChatGPT, cel mai cunoscut și avansat soft de inteligență artificială din lume, l-a clasat pe Leo Messi pe locul trei în topul celor mai mari fotbaliști din istorie, după Pele și Maradona. Marele rival al argentinianului, Cristiano Ronaldo, este al patrulea în ierarhie.

A revoluționat fotbalul din SUA

Sosirea lui Lionel Messi la Inter Miami a revoluționat fotbalul din SUA, iar veniturile și cifrele produse de acesta sunt fabuloase. Astfel, clubul a încasat din vânzarea de bilete nu mai puțin de 265 de milioane de dolari.

Citește și: Unde se afla și ce făcea David Beckham în momentul în care Leo Messi s-a înțeles cu Inter Miami: ”Mi-am pus ochelarii”

De asemenea, Apple TV, platforma care televizează meciurile echipei lui David Beckham are 300.000 de noi abonați, care au generat venituri de aproximativ 30 de milioane de euro. În plus, Inter Miami a ajuns la 15 milioane de următori pe pagina de Instagram, față de doar un milion cât avea înainte de venirea lui Leo Messi.