Pentagonul dezvăluie documente uimitoare despre fenomene aeriene neidentificate recente

Pentagonul dezvăluie documente uimitoare despre fenomene aeriene neidentificate recente

Guvernul american ar putea publica dovezi și rapoarte despre fenomene aeriene neidentificate din luna iunie, potrivit unui fost militar al Pentagonului.

Luis Elizondo, care a condus programul Advanced Aerospace Threat Identification Program al Pentagonului, o inițiativă acum închisă de a studia și explica obiecte sau fenomene zburătoare neidentificate, a declarat pentru New York Post că guvernul intenționează să publice documentația despre „realitatea” OZN-urilor.

Viitorul raport, care a câștigat o mare atenție a mass-media, este de așteptat să dezvăluie ceea ce știe armata despre navele inexplicabile observate în jurul instalațiilor sale și ar putea ajuta la clarificarea unei mari cantități de observări bizare care au fost raportate – sau, desigur, ar putea fi un anunț dezamăgitor -lucruri care s-au dovedit a fi baloane sau iluzii optice.

Cu toate acestea, este demn de remarcat faptul că Elizondo a promis actualizări despre OZN-uri de câteva ori în ultimii ani.

De exemplu, în iulie anul trecut, el a susținut că grupul de lucru UAP al Pentagonului „nu mai trebuie să se ascundă în umbră” și „va avea o nouă transparență”.

Dar există motive să credem că acest raport va ajunge într-o anumită formă. Chiar dacă nu este o revelație revoluționară a vieții extraterestre, fostul președinte Donald Trump a mandatat că agențiile de informații americane trebuie să lanseze ceea ce știu despre UAP-uri și OZN-uri până în vară.

„Cred că guvernul a recunoscut realitatea UAP”, a declarat Elizondo pentru NY Post. „Cred că toți vor răspunsuri și cred că toți sunt dispuși să pună întrebări dificile”.

Pentagonul, acuzat că ascunde informații despre extratereștri și „fenomene aeriene neidentificate”

Unele agenții guvernamentale stau în calea eforturilor de catalogare a rapoartelor despre „fenomenul aerian neidentificat”. Astfel, pare că Pentagonul ascunde informații prețioase despre extratereștri.

În 2017, au apărut rapoarte despre un program secret al Pentagonului, care avea sarcina de a analiza observații inexplicabile ale OZN-urilor în spațiul aerian militar. Mai multe dintre aceste incidente au fost surprinse pe video și, în ianuarie, CIA a declasificat fiecare dosar pe care pretinde că îl are cu privire la aceste observații.

Însă angajații guvernamentali însărcinați să analizeze incidentele susțin acum că agențiile nu comunică informații relevante, în unele cazuri rezistând publicării oricărei informații clasificate.

Citește și: