Scenariul care lipsea din 2020: extratereștrii există și sunt ținuți „la secret”

Scenariul care lipsea din 2020: extratereștrii există și sunt ținuți „la secret”

Anul acesta a fost foarte ciudat și se pare că nu încetează să ne surprindă. Potrivit Jerusalem Post, un fost general israelian a susținut pentru ziarul Yediot Aharonot din Tel Aviv că oamenii au luat contact cu extratereștrii.

Nu numai asta, ci și motivul pentru care aceste dovezi au fost retrase din evidența publică. Nu suntem pregătiți pentru ei. În orice alt an, această veste probabil că n-ar părea credibilă. Dar în 2020 parcă te gândești de două ori.

Ești pregătit să bei o cafea cu extratereștrii?

Personajul care a făcut aceste declarații este un general al Forței de Apărare israeliene, în vârstă de 87 de ani și șef de securitate spațială, pe nume Haim Eshed, angajat în prezent ca profesor. Potrivit lui Eshed, există o „federație galactică”, care este de acord să mențină lucrurile destul de secrete. De asemenea, el susține că extratereștrii participă la un proiect masiv de cercetare pentru a înțelege „sensul universului”.

De asemenea, conform acestuia, pe Marte există o bază secretă extraterestră subterană, formată în colaborare cu cine? Cu americanii, desigur. Potrivit lui Eshed, președintele american Donald Trump știe despre ei și a vrut să vorbească despre existența lor, dar a fost oprit. Ceea ce parcă nu-ți sună chiar foarte fals, având în vedere că e vorba de Trump.

Eshed nu este primul oficial de rang înalt care pretinde, cu dovezi discutabile, că există viață extraterestră acolo undeva. Spre exemplu, Edgar Mitchell, al șaselea om care a mers pe Lună, a avut afirmații similare.

În ceea ce privește motivul pentru care a așteptat până astăzi să dezvăluie ceva, Eshed susține că lumea academică s-a schimbat destul de mult de când a întâlnit prima dată acești extratereștri. Dacă ar fi vorbit până acum, el susține că ar fi fost văzut ca fiind nebun și „internat în spital”. Ce surpriză, nu?

Ar putea fi, de asemenea, relevant aici să știi că Eshed a lansat o nouă carte, cu titlul “Universul dincolo de orizont – conversații cu profesorul Haim Eshed”, chiar la timp pentru 2020.

Deci, această „Federație Galactică” se presupune că este în contact cu Israelul și SUA de ani de zile, dar se păstrează un secret pentru a preveni isteria în rândul oamenilor, până când omenirea este pregătită să afle așa ceva. Tu ai fi pregătit să ieși la o cafea cu un extraterestru?

Citește și:
Etichete: