31 mart. 2021 | 17:11

Pentagonul, acuzat că ascunde informații despre extratereștri și „fenomene aeriene neidentificate”

ACTUALITATE
Pentagonul, acuzat că ascunde informații despre extratereștri și

Unele agenții guvernamentale stau în calea eforturilor de catalogare a rapoartelor despre „fenomenul aerian neidentificat”. Astfel, pare că Pentagonul ascunde informații prețioase despre extratereștri.

În 2017, au apărut rapoarte despre un program secret al Pentagonului, care avea sarcina de a analiza observații inexplicabile ale OZN-urilor în spațiul aerian militar. Mai multe dintre aceste incidente au fost surprinse pe video și, în ianuarie, CIA a declasificat fiecare dosar pe care pretinde că îl are cu privire la aceste observații.

Însă angajații guvernamentali însărcinați să analizeze incidentele susțin acum că agențiile nu comunică informații relevante, în unele cazuri rezistând publicării oricărei informații clasificate.

„Doar obținerea accesului la informații, din cauza tuturor birocrațiilor de securitate diferite, este un calvar în sine”, a declarat Christopher Mellon, fost oficial al serviciului de informații al Pentagonului, pentru Politico

În august, Pentagonul a înființat o „echipă de lucru pentru fenomene aeriene neidentificate”, condusă de marină, pentru a analiza aceste rapoarte. Dar nu a făcut prea multe progrese.

„Știu că forței aeriene i-a fost refuzat accesul la grupul de lucru și implicit la informațiile pertinente”, a adăugat Mellon.

De asemenea, un purtător de cuvânt al Pentagonului a refuzat să „discute public detaliile observațiilor UAP”.

Grupul de lucru va trebui probabil să întârzie transmiterea raportului său către Congres, ceea ce ar putea face să pară că guvernul încearcă să ascundă ceea ce știe. Acest lucru chiar dacă dovezile se dovedesc, în cele din urmă, a fi dezamăgitoare.

„Trebuie să încercăm să afăm ce este, de fapt”, a declarat pentru Fox News senatorul Marco Rubio (R-FL) săptămâna aceasta, menționând că grupul de lucru va trece probabil peste data limită de 1 iunie. „Vă pot spune că este luat mai în serios acum decât a fost vreodată”.

Scenariul care lipsea din 2021: există extratereștri și sunt ținuți „la secret”

Anul acesta a fost foarte ciudat și se pare că nu încetează să ne surprindă. Potrivit Jerusalem Post, un fost general israelian a susținut pentru ziarul Yediot Aharonot din Tel Aviv că oamenii au luat contact cu extratereștrii.

Nu numai asta, ci și motivul pentru care aceste dovezi au fost retrase din evidența publică. Nu suntem pregătiți pentru ei. În orice alt an, această veste probabil că n-ar părea credibilă. Dar în 2020 parcă te gândești de două ori.