Ce crede Elon Musk despre OZN-uri și extratereștri: argumentul cel puțin interesant despre existența acestora

Ce crede Elon Musk despre OZN-uri și extratereștri: argumentul cel puțin interesant despre existența acestora

Recent, CEO-ul Tesla și SpaceX, Elon Musk, a făcut o declarație cel puțin interesantă despre existența OZN-urilor.

Graficul de mai jos arată modul în care rezoluția camerelor a crescut începând cu secolul al XIX-lea. Chiar dacă imaginile observărilor OZN-urilor au rămas incredibil de pixelate și de calitate scăzută.

„Din câte știu eu, nu există dovezi directe ale vieții extraterestre”, i-a spus Musk lui Joe Rogan într-un interviu. „Sincer, cred că aș fi știut până acum dacă ar exista extratereștri”, a completat el.

Elon Musk a mai spus că este o „pierdere de timp” căutarea extratereștrilor

„Dacă ar vrea ca noi să știm că există, ar putea să apară și să meargă pe Main Street și să spună „Hei, sunt un extraterestru. Verifică-mă!”.

Pe de altă parte, mai în glumă, unii au subliniat că există întotdeauna posibilitatea ca Musk însuși să fie un extraterestru în corp de om, care are nevoie disperată de o călătorie înapoi acasă.

„Nu pare a fi viață în acest sistem solar”, a scris miliardarul și CEO-ul SpaceX, Elon Musk, într-un alt tweet anul trecut, răspunzând la e-mailurile unui tânăr australian de 13 ani.

Probabil el a vrut să spună viața în afara Pământului, unde existența este destul de bine stabilită. Dar a recunoscut că ar putea exista încă șansa ca aceasta să se ascundă în altă parte a sistemului nostru – chiar dacă are o asemănare mică cu tipul cu care suntem obișnuiți.

Miliardarul excentric l-a îndreptat și pe copil către Wikipedia pentru ecuația Drake. Pe scurt, ecuația încearcă să estimeze numărul civilizațiilor extraterestre din galaxia noastră. Formulată pentru prima dată de Frank Drake în 1961, ecuația necesită conectarea variabilelor, dintre care estimările variază foarte mult. Dar a devenit o foaie de parcurs a ceea ce mai trebuia să ne dăm seama înainte să putem spune odată pentru totdeauna dacă suntem singuri în galaxia noastră.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: