Tom și Jerry se întorc pe ecrane într-o formulă hibrid. Trailerul e deja disponibil

Tom și Jerry se întorc pe ecrane într-o formulă hibrid. Trailerul e deja disponibil

Anul acesta s-au împlinit 80 de ani de la crearea legendarelor personaje Tom şi Jerry, şoarecele şi pisica care au făcut și încă fac fericite zeci de generaţii.

Cel mai iubit cuplu de rivali cu milioane de fani în întreaga lume își vor readuce jocul de-a șoarecele și pisica pe marile ecrane anul viitor.

Warner Bros. a lansat marți primul trailer al filmului în care Tom și Jerry sunt personaje animate, în timp ce împrejurimile lor sunt live-action.

Trailerul oficial al filmului Tom & Jerry dublat în limba română a debutat în premieră în România și poate fi vizionat aici.

Personajele au apărut ultima dată într-un lungmetraj în Tom și Jerry, filmul lipsit de lumină din 1992.

Tom și Jerry reapar într-o formulă inedită

Acţiunea filmului “Tom &Jerry” în regia lui Tim Story începe atunci când Jerry se mută în cel mai luxos hotel din New York în ajunul “nunții secolului”, forțând planificatorul disperat al evenimentului, pe tânăra Kayla, să-l angajeze pe Tom pentru a scăpa de el.

Lupta care urmează între pisică și șoarece amenință să distrugă cariera ei, nunta și, în definitiv, hotelul în sine. Dar în curând apare o problemă și mai mare: un angajat diabolic şi ambițios conspiră împotriva celor trei.

Un amestec fermecător de animație clasică și acțiune live, noua aventură a lui Tom și Jerry aduce personajele iconice pe un teren nou și îi obligă să facă ceva de neimaginat: să lucreze împreună pentru a se salva.

Filmul Tom & Jerry îi are în rolurile principale pe Chloë Grace Moretz (“Neighbours 2: Sorority Rising”, “The Addams Family”), Michael Peña (“Cesar Chavez”, “American Hustle”, “Ant-Man”), Rob Delaney (“Deadpool 2”, “Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw”), Colin Jost (“How to be Single”, “Saturday Night Live”) și Ken Jeong (“Crazy Rich Asians”, “The Hangover”, “Transformers: Întunericul lunii”).

Filmul este regizat de Tim Story (“Fantastic Four”, “Think Like a Man”, “Barbershop”) și produs de Chris DeFaria (“The LEGO Movie 2”, “Ready Player One”, “Gravity”).

Este scris de Kevin Costello, pe baza unor personaje create de William Hanna și Joseph Barbera.

Tim Story, Adam Goodman, Steven Harding, Sam Register, Jesse Ehrman și Allison Abbate sunt producători executivi.

Echipa creativă de realizare a filmului îi include pe directorul de fotografie Alan Stewart, designerul de producție James Hambidge, editorul Peter S. Elliot și designerul de costume Alison McCosh. Muzica este compusă de Christopher Lennertz.

O reprezentare Warner Bros. Pictures și Warner Animation Group, filmul Tom & Jerry va fi distribuit în întreaga lume de Warner Bros. Pictures.

În România filmul va fi distribuit de Vertical Entertainment.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: