Continuarea Transformers îl are în centrul atenției pe cel mai iubit robot

Bumblebee se pregătește să ajungă pe marile ecrane în lune decembrie a acestui an. Continuarea seriei Transformers vine cu multe particularități care vor încânta fanii francizei.

Seria de filme Transformers a reușit să fie destul de criticată în ultimii ani, mai ales din cauza stilului exploziv al lui Michael Bay. El s-a aflat în spatele unor producții precum Transformers, Transformers: Revenge of the Fallen, Transformers: Dark of the Moon, Transformers: Age of Extinction sau Transformers: The Last Knight.

Ultima producție a ajuns în cinematografe în 2017 și nu se poate lăuda cu încasări spectaculoase. Partea fascinantă este că același Michael Bay se aflat în spatele Bad Boys și Bad Boys 2 sau Pearl Harbor, dar Transformers i-a mâncat regizorului deja mai mult de un deceniu din viață.

Tocmai din aceste motive, începând cu spin-off-ul Bumblebee, Michael Bay se va mai implica în franciză doar din poziția de producător. De această dată, regizorul va fi unul cu un pic mai multă prestanță și respect pentru poveste, în defavoarea artificiilor.

În trecut, Travis Knight a fost responsabil de câteva animații populare, precum Kubo and the Two Strings sau Paranorman. Cele două nominalizări la Oscar le-a primit pentru Kubo and the Two Strings din 2017 și The Boxtrolls din 2014.

Acțiunea din noul Bumblebee se petrece în 1987 și ni-l arată pe Bumblebee pe fugă, încercând să se ascundă într-un centru de dezmembrări într-un orășel de pe coasta Californiei. Tânăra care are ocazia să interacționeze cu el este Charlie, cu 18 ani neîmpliniți și încercând să-și găsească locul în lume.

Când îl readuce la viață, realizează că acesta nu este un Volkswagen galben obișnuit.

Distribuția îi include pe Hailee Steinfeld în rolul principal, pe John Cena, Angela Bassett și Justin Theroux. În trecut, Steinfeld a devenit populară pentru rolurile ei din Pitch Perfect, The Edge of Seventeen sau True Gritt, pentru care a fost și nominalizată la Oscar. Premiera Bumblebee este programată pentru 21 decembrie 2018.