29 mart. 2016 | 08:53

Filmul Lego Batman ar putea să te încânte mai tare decât Dawn of Justice [VIDEO]

ENTERTAINMENT
Filmul Lego Batman ar putea să te încânte mai tare decât Dawn of Justice [VIDEO]

Filmul LEGO a fost una dintre cele mai bune animații făcute în ultimii ani, iar cei de la Warner Bros. vor să se folosească de popularitatea producției pentru a-l aduce pe supereroul momentului în prim plan. 

Batman v Superman: Dawn of Justice nu s-a bucurat de o reacție bună din partea criticilor (cu toate că nouă ne-a plăcut foarte mult filmul), dar se pare că nu va fi singura producție cu Batman de anul acesta.

Cavalerul Întunecat se va întoarce pe marile ecrane, într-o formă ceva mai colorată, în The LEGO Batman Movie. Batman a apărut și în primul LEGO Movie iar, în afară de asta, are și o serie de jocuri făcute în același stil.

În cel mai nou trailer, intitulat Waine Manor, putem vedea casa impresionantă a supereroului, dar și câteva fragmente rapide cu alte personaje din universul DC. Săptămâna trecută, Warner Bros. a lansat un prim trailer, cu peștera lui Batman.

Rolul Cavalerului Negru îi aparține tot lui Will Arnett, iar alte personaje vor primi vocile lui Ralph Fiennes, Michael Cera, Rosario Dawson, Zach Galifianakis și Mariah Carey.