Deadpool 2 primește ultimul trailer și-ți oferă toate motivele să-l vezi

Nu cred că mai aveai nevoie de un motiv suplimentar pentru a te grăbi să vezi Deadpool 2 în cinema, dar tocmai a fost publicat ultimul trailer pentru imininentul film.

Fanii unuia din cele mai colorate personaje din universul Marvel au așteptări foarte mari de la Deadpool 2. Din multe puncte de vedere, primul film din serie a fost revoluționar. A intrat în cartea recordurilor pentru cel mai profitabil film interzis minorilor și a dat startul unei întregi serii de lung metraje cu buget mare, multe înjurături, glume murdare și extrem de multă violență. Se pare că aceasta este combinația pe care și doresc amatorii de cinema.

Se lucrează de mult timp la Deadpool 2 și a întâmpinat câteva probleme importante pe partea de producție. Regizorul primului film nu este implicat în proiect, deși numele său a fost asociat inițial cu viitorul film. Pelicula va avea însă o distribuție interesantă și mai multe nune mari vor încerca să interpreteze niște roluri memorabile.

Mulți sunt curioși de modul în care Josh Brolin va juca rolul lui Cable. În mod surprinzător, până la această oră, nu a aflat nimeni cine va juca rolul principal negativ în Deadpool 2. S-ar putea însă să vedem o legătură mai evidentă cu universul personajelor din X-Men.

Deadpool 2 a avut deja parte de câteva trailere, dar cel mai nou scurt metraj de două minute și jumătate îți oferă și mai multe detalii despre genul de umor la care să te aștepți când intri în sala de cinema. Nu vor lipsi secvențele de acțiune absurdă, explozii surprinzătoare, motociclete zburătoare și lovituri de picior în față.

,,Ohh, gloanțele tale. Sunt foarte rapide.” Glumițiele enunțate de personajul principal în cele mai nepotrivite momente vor fi sarea și piperul pentru unul dintre cele mai importante filme ale anului. Distribuția este completată de Zazie Beetz ca Domino, T.J. Miller în pielea lui Weasel și Brianna Hildebrand ca Negasonic Teenage Warhead. Deadpool 2 va avea premiera internațională pe data de 18 mai.

06:00 20.04.2018
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video