Noi detalii despre filmul „Familia Addams 2”: acestea sunt vocile adăugate distribuției originale

Noi detalii despre filmul „Familia Addams 2”: acestea sunt vocile adăugate distribuției originale

După anunțarea lansării unei continuări a poveștii animate “Familia Addams”, echipa de producție a dezvăluit și vocile care vor face parte din distribuție.

Pe lângă echipa originală, “The Addams Familly 2” va extinde portofoliul cu încă două voci.

Triplul câștigător al Premiilor Emmy, Bill Hader, și actorul samaritean Javon “Wanna” Walton vor fi în distribuția vocală pentru sequel-ul animat a MGM “The Addams Family 2”.

Hader va fi vocea noului personaj al lui Cyrus, în timp ce Walton va prelua rolul lui Pugsley.

Duo-ul se alătură starurilor de film din familia Addams, Charlize Theron (Morticia), Oscar Isaac (Gomez), Chloë Grace Moretz (Wednesday), Nick Kroll (Fester), Bette Midler (Grandma) și Snoop Dogg (It).

Se preconizează, ca dată de lansare, că sequel-ul va ajunge în cinematografe pe 8 octombrie 2021. Primul film, lansat acum un an, a încasat peste 203 milioane de dolari în box-office.

“Succesul filmului de animație de anul trecut a fost o dovadă a moștenirii durabile a familiei Addams și a capacității sale de a transcende cultura populară. Acest al doilea film va fi la fel de distractiv ca originalul. Suntem încântați să-i întâmpinăm pe Bill Hader și Javon Walton și să întâmpinăm din nou incredibila distribuție originală pentru acest captivant următor capitol  din călătoria familiei Addams”, declară Greg Tiernan, regizorul filmului.

Poți fi și tu parte din familia Addams

Producția oferă, de asemenea, oportunitatea pentru fanii mondiali de a exprima un personaj care urmează a fi numit, prin intermediul The Addams Family Voice Challenge.

Concursul se desfășoară în perioada 8 octombrie- 4 noiembrie, în anumite piețe și poate fi accesat pe site-ul special dedicat.

Filmul “Familia Addams 2” este produs de Gail Berman, Conrad Vernon, Danielle Sterling și Alison O’Brien. Jonathan Glickman, Cassidy Lange și Andrew Mittman sunt producătorii executivi. Alături de Tiernan, Laura Brousseau și Kevin Pavlovic vor fi co-regizori.

Fanii care așteaptă filmul pot viziona aici teaser-ul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: